Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Novi Svjetski Poredak » SLIČNOST RELIGIJA: Muslimanski imam čitajući KURAN spoznao da je Isus Krist jedini Bog!’ (VIDEO)

SLIČNOST RELIGIJA: Muslimanski imam čitajući KURAN spoznao da je Isus Krist jedini Bog!’ (VIDEO)

kuran-isus-alahKuran tvrdi da je Isus superiorniji od Muhameda!

Bivši musliman, Mario Joseph, postao je krišćanin tako što je čitao Kuran. Kao imam mnoštvo je puta propovijedao da Isus nije Bog. Čvrsto je vjerovao u to uvjerenje sve do jednog dana kada ga je netko upitao tko je bio Isus, ako nije Bog? Na to pitanje nikada nije tražio odgovor pa je pokušao saznati tko je bio Isus, čitajući Kuran.

Usporedio je Isusa i Muhameda i saznao da je Isus superiorniji od Muhameda u Kuranu. Naime, kako govori, ime proroka Muhameda u Kuranu se spominje samo 4 puta, dok se ime Isusa Krista spominje čak 25 puta! To ga je zbunilo i nije mogao shvatiti zašto Kuran daje važnost Kristu više nego Muhamedu!

Nakon toga spoznao je da je jedino žensko ime koje se u Kuranu spominje zapravo ime Isusove majke, Marije, i nijedne žene više!

Nakon toga je išao vidjeti što Kuran zapravo kaže o Isusu i onda je spoznao ono što nikada do sada nije! Kuran o Isusu kaže tri stvari.

1. On je Riječ Božja.

2. On je Duh Sveti.


3. On je Isus Krist.

Nadalje, kako govori Joseph, Kuran jasno govori da je Isus radio čuda, između ostaloga i ono najvrijednije, da je Isus mogao iz blata stvoriti život, da je mrtvog uskrisio i liječio neizlječive! Također, u Kuranu, kako kaže Joseph piše da je Isus Krist živ, da je u raju i da će doći opet.

Onda je krenuo proučavati Muhameda i shvatio da on nije ništa od toga u Kuranu. Kuran za njega ne kaže da je Riječ Božja, ni da je Duh Sveti, u Kuranu ne piše da je Muhamed radio čuda, davao život i uskrisavao mrtve, da je liječio bolesne. Ne piše čak ni da je živ ni da će doći opet, a onda je shvatio da je cijelo vrijeme bio u zabludi.

Krenuo je svome učitelju koji je pred njegovim pitanjima ostao bez odgovora. Uskoro je shvatio da čak i Kuran kaže da je Isus Božji sin, i to u tolikoj mjeri da Joseph sada svjedoči da ga je upravo Kuran preobratio na kršćanstvo. Nakon što je postao krišćanin, njegova obitelj pokušala ga je ubiti, ali kako kaže, Bog mu je pomogao pobjeći! Šokantno i poticajno svjedočanstvo poslušajte u nastavku!
 

 
(dnevno.hr,youtube/uredio:nsp)

Filed under: Novi Svjetski Poredak · Tags: , , , , , , , ,