Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » GLOBALNA KRIZA » OVO ĆE VAS ŠOKIRATI: Zapaljenu Hrvatsku, EU ignorira … Od svih vas 27… tko nama nudi pomoć??? – Rusija!… alooooo Rusija!!!

OVO ĆE VAS ŠOKIRATI: Zapaljenu Hrvatsku, EU ignorira … Od svih vas 27… tko nama nudi pomoć??? – Rusija!… alooooo Rusija!!!

sumski-pozarJadranko Hodak se osvrnuo na činjenicu kako je Hrvatskoj u gašenju požara koji su harali zemljom pomoć ponudila Rusija, a ne Europska unija

Jadranko Hodak, poznat i kao bloger Krule, osvrnuo se na činjenicu kako je Hrvatskoj u gašenju požara koji su radili kaos na hrvatskim otocima pomoć ponudila Rusija, a ne Europska unija.

On se bez imalo ustezanja obrušio na EU i tako pribavio naklonost mnogih i prikupio na Facebook-u više od 10 tisuća lajkova.

Njegov post prenosimo u cjelini, s obzirom da se radi o autorskom tekstu:

‘Poštovana EU! (Europska unijo)

Ovim putem vam se zahvaljujem na ogromnoj pomoći koju ste nam pružili dok nama bijesne požari. Od vas 27 država, jebem vam svakoj sve u rodu i to po doktorskom receptu, svakih 8 sati po jednom, niti jedna da bi pomogla… niti jedna jedina država!!!

Kad je trebalo pomoći Grčkoj 2012. godine, mi smo bili tu i slali kanadere, baš kao i 2013. kad je gorio Portugal, mada smo i sami iskasapljeni i siromašni, no mi smo pomogli… al klasika, zaboli vas za to vaš europsko civilizirano humanitarni kurac. Kad neće nitko od naših hrvatskih medija, oću ja… i sad vam jebem i oca i majku i sve u rodu, i sve vaše europske tekovine, pička vam materina “civilizirana”.


Po ovom obraćanju se zaključuje da sam ja divljak, no eto, vi u EU koji ladite jaja i natežete kožicu od kurca, vi ste nadasve fini i kulturni… o jebo vam ćaća mater da vam jebo, 100 puta, svakih 8 sati.

Kud prije 500 godina nismo Sulejmana Veličanstvenog pustili do kraja, da i vi u Berlinu, Beču, Parizu, Londonu, imate običaj kuhanja jutarnje turske kave, govna sebična da sebična!

„Europska unija je jedna velika obitelj“, u kojoj očito ćaći i materi puca kurac za „novorođeno dijete“ poput nas. Od svih vas 27, da ne zaboravim da vam još jednom, po ko zna koji put, jebem sve u rodu!

Od svih vas 27… ko nama nudi pomoć??? – Rusija krutejebo!… alooooo Rusija!!! Jel to vama draga EU normalno!?!?… (tlak će me žveknut, oće materemi)… jebem vam sve u rodu, vama i velikoj obitelji!

p.s. Tlak mi je uredan… 920/850… pu majku vam milu europsko pružim ti ruku za pomoć osvještenu jebem!’

 
 
(dnevnik.hr/uredio:nsp)

Filed under: GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , , , ,