Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, TEORIJE ZAVJERE » Što se događa: 74 znanstvenika NASA umrli ali ne prirodnom smrću

Što se događa: 74 znanstvenika NASA umrli ali ne prirodnom smrću

NASA-znanstvenik-smrtNevjerojatno velik broj poginulih znanstvenika u proteklih par godina je natjerao ljude da se zapitaju jesu li ove smrti prirodne ili ne

Alberto Behar je pomogao dokazati da je nekad postojala voda na Marsu. On je također bio stručnjak za robotiku koji je istraživao funkcioniranje robota u taškim uvjetima (npr. ispod vode ili u vulkanu).

Behar je bio odličan pilot. Bio je instruktor i za zrakoplove i za helikoptere. Vremenski uvjeti su bili odlični, ali njegova zrakoplov je iz nekog razloga počeo ponirati. Stradao je u zrakoplovnoj nesreći u siječnju 2015. godine u Los Angelesu.

To je samo jedan od nedavnih slučajeva sumnjivih smrti istaknutih znanstvenika u posljednje dvije godine, a skoro svih 74 znanstvenika je stradalo u nekoj nesreći ili izvršilo samoubojstvo.

Glen Thomas je bio glasnogovornik Svjetske zdravstvene organizacije. On je bio stručnjak za ebolu i AIDS, a bio je ukrcan na let MH17 s još oko 100 drugih istraživača.

Joseph Lange, vodeći stručnjak za AIDS i bivši predsjednik Međunarodnog društva za AIDS (MRS), također je bio ukrcan na let MH17.

Veliki broj vodećih stručnjaka za AIDS koji su se uputili na međunarodnu konferenciju o AIDS-u je stradao jednim udarcem prije nego što su stigli na svoje odredište.

Melisa Ketunuti (35) je bila pedijatar specijalizirana za rak – tumore. Ona je također radila u Bocvani kao stipendist. Izgorjela je u požaru u svojoj kući u Philadelphiji.

Ketunuti je pronađena mrtva u prosincu 2013. godine. Njezin muž je satima pokušavao probiti prednja vrata koja su bila zaključana iznutra. Nitko do danas ne zna tko ju je ubio, iako je pokrenuta detaljna istraga.

Dr. Ana Sarevski (53) je bila stručnjak za rak grlića maternice i bila je začetnik cjepiva protiv raka grlića maternice.

Jedna od najkontroverznijih smrti u posljednjih par godina je definitivno smrt Shane Truman Todda (31). On je pronađen mrtav u lipnju 2012. godine.

Shane Truman Todd je bio elektroinženjer. On je radio na tajnoj “jedinstvenoj” stroju za Kineze (nekakvom obrambenom oružju) kada su ga pronašli mrtvog. Shane je rekao svojoj obitelji da nije sretan zbog onoga što radi i da se boji za svoj život.

On je dao otkaz i trebalo je napustiti Kinu ali je umro tjedan dana prije svog leta.

Obitelj je svim silama pokušala doći do istine, a kineski dužnosnik je obećao da će se stvar istražiti i utvrditi je li u pitanju ubojstvo ili samoubojstvo, ali do dana današnjeg obitelj nije dobila odgovor.

Ovo su samo neki od znanstvenika koji su umrli pod sumnjivim okolnostima.

Da li je moguće da su njihove smrti slučajnosti ili su znali nešto zbog čega su morali umrijeti?

U vrijeme kada zavjere nisu nešto strano, vrlo je teško razdvojiti zavjere i nesretne slučajeve.

Prilično je sumnjivo što su sve te smrti čudne i što su mnogi od tih ljudi imali pristup izvjesnim povjerljivim informacijama koje vladini dužnosnici nisu smjeli dozvoliti da dospiju u javnost. Što su oni znali, a da javnost nije smjela to saznati? Da li se današnji znanstvenici moraju bojati za svoje živote? Nešto se očito događa.

 
*stisnite “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
 
(webtribune, youtube.com/uredio:nsp)

Filed under: Featured, TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , , , , ,