Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, SVIJET U RATU » OSUJE─ćEN NUKLEARNI NAPAD NA RUSIJU: ÔÇőÔÇőPutin naredio pripreme za rat, atomska skloni┼íta se popunjavaju

OSUJE─ćEN NUKLEARNI NAPAD NA RUSIJU: ÔÇőÔÇőPutin naredio pripreme za rat, atomska skloni┼íta se popunjavaju

atomske-moskva-raketeKako nezavisni mediji javljaju, Ministarstvo obrane je navelo da je predsjednik Putin upozorio SAD i Europsku uniju da britanski premijer David Cameron mora biti “uklonjen” ina─Źe ─çe do─çi do rata s katastrofalnim posljedicama

Prema ovom izvje┼í─çu, predsjednik Putin i jo┼í neki du┼żnosnici s vrha, stavljeni su pod specijalnu za┼ítitu ministarstva obrane u protekla dva tjedna nakon ┼íto su obavje┼ítajne slu┼żbe otkrile plan o nuklearnom napadu protiv Ruske federacije od strane premijera Camerona koji je trebalo dogoditi ovaj tjedan.

Nije sigurno da li je SAD suu─Źesnik premijera Camerona u ovom planiranom nuklearnom napadu, a detalji izvje┼ítaja su sastavljeni na temelju informacija koje je pru┼żio direktor FSB, Aleksandar Bortnikov, nakon svoje privatne posjete Bijeloj ku─çi prije par tjedana.

Neki analiti─Źari tvrde da Putinovo odsustvo od 11 dana ima veze s nuklearnom prijetnjom prema Rusiji.

U Kremlju vi┼íe nitko nije siguran u to da li predsjednik Obama mo┼że kontrolirati svoju naciju nakon ┼íto je ameri─Źka zamjenica tajnika dr┼żave, zadu┼żena za europske i euroazijske poslove, Victoria Nuland, pobjesnila zbog tvrdnje ministra vanjskih poslova Rusije, Sergeja Lavrova da biv┼íi potpredsjednik Dick Cheney vodi SAD.

Neovisno od toga tko vodi SAD, izme─Ĺu Ruske federacije i SAD trenutno traje rat, po┼íto je Obamin re┼żim izjavio da ─çe sankcije protiv Rusije trajati zauvijek po┼íto federacija nikad ne─çe dozvoliti da nacisti─Źka vlada u Ukrajini preuzme Krim.

Kao odgovor na ovu neobi─Źnu prijetnju, Putin je organizirao sastanak u tajnom, podzemnom kompleksu Jamantau u planini Ural, razgovaraju─çi o svim mogu─çim ofanzivnim, obrambenim, tajnim i psiholo┼íkim mjerama potrebnim za sprje─Źavanje rata … ipak, u slu─Źaju da prevencija ne uspije, federacija Rusije ─çe zapad napasti svim dostupnim oru┼żjem, pa i nuklearnim.

Interesantno je spominjanje psiholoških mjera sukladno nedavno emitiranim televizijskim dokumentarcem u kojem predsjednik Putin po prvi put javno priznaje da je prijetio Zapadu nuklearnim ratom po pitanju Krima.

Smatra se da je ova izjava usmjerena na upozoravanje gra─Ĺana SAD i EU na “opasnosti” s kojima se suo─Źavaju.

Evo što je sve predsjednik Putin naredio unutar plana pripreme za rat:

  1. Momentalno otvaranje 5.000 novih atomskih skloni┼íta u Moskvi ─Źiju je izgradnju predsjednik Putin naredio 2010. godine i koja su zavr┼íena 2012. godine.
  2. Momentalna evakuacija klju─Źne opreme i osoblja u ova skloni┼íta.
  3. Momentalno postavljanje nuklearnih balisti─Źkih raketnih sustava u najzapadnijem regiji Rusije, Kalinjingradu.
  4. Momentalno postavljanje strateških nuklearnih bombardera na Krimu.
  5. Momentalno aktiviranje pune borbene spremnosti svih zra─Źnih snaga na sjeverozapadu.
  6. Momentalno aktiviranje pune borbene spremnosti desetaka tisu─ça vojnika koji pripadaju Sjevernoj floti i Zapadnom vojnom okrugu.
  7. Momentalna aktivacija sibirskih protuzra─Źnih snaga.

Pored ovog pripremanja vojske diljem nacije, svoju vojsku priprema i Bjelorusija, koja se pridru┼żila svojim ruskim kolegama u ovoj strate┼íkoj ofanzivi. Isto tako, Ukrajina pravi planove za napad na Krim i regiji Kuban uz potporu NATO-a.

Iako je generalni administrator Euroazijske osmatra─Źnice za demokraciju i izbore (EODE), Aleksandar Mozesov, rekao da “nitko u NATO-u nije spreman platiti cijenu nuklearnog konflikta s Rusijom zbog Krima, za razliku od Kijevske hunte i ukrajinskih ultradesni─Źara”, stru─Źnjaci navode da nastavak agresivnog djelovanja SAD i EU u kombinaciji sa daljom demonizacijom Putina i Rusije u zapadnim medijima ipak vodi ka ratu.

Dolazi se do zaklju─Źka da Zapad nije zagarantirao federaciji da ─çe premijer Cameron biti uklonjen iz ureda niti da ─çe rat biti sprije─Źen.
 
Nedavno emitiran televizijski dokumentarac u kojem predsjednik Putin po prvi put javno priznaje da je prijetio Zapadu nuklearnim ratom po pitanju Krima.

 
 
(webtribune, eutimes.net, youtube.com/uredio:nsp)
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=20367"] PRETHODNI ─îLANAK [/button_icon]
[facebook]

AMERI─îKI OBAVJE┼áTAJAC JAVNO: 'Ne nasjedajte, svi teroristi─Źki napadi su la┼żni!' Uspostavljeni koncentracijski logori za sve koji se odupiru re┼żimu!
SVJETSKA ZDRAVSTVENA ORGANIZACIJA NAPOKON PRIZNALA: Sredstvo protiv korova vjerojatno izaziva rak!

Filed under: Featured, SVIJET U RATU · Tags: , , , , , , , , , , , ,

reklama