Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » PANDORINA KUTIJA SE OTVORILA: Ukrajinski pilot iz aviona SU-25 priznao da je oborio Boing

PANDORINA KUTIJA SE OTVORILA: Ukrajinski pilot iz aviona SU-25 priznao da je oborio Boing

mh17-ukrajinaUkrajinski pilot Su-25 tvrdi da je oborio malezijski putnički avion, a njemački stručnjak tvrdi da je izrešetan avionskim mitraljezom!

Ukrajinski pilot aviona Su-25 je u intervjuu nemačkom časopisu Wahrheit fuer Deutschland preuzeo odgovornost za obaranje putničkog aviona Malaysia Airlines 17. srpnja na istoku Ukrajine.

Pilot je rekao da je pucao na Boeing 777 iz dvocjevnog 30 mm topa koji se nalazi u avionu Su-25 i, navodno, je njegov avion na satelitskim snimcima koje je predočilo ministarstvo odbrane RF.

Časopis nije objavio ime i prezime pričljivog pilota. Su-25 pored malezijskog aviona su registrirala ruska sredstva objektivne kontrole.

Njemački stručnjak: Putnički avion iznad Ukrajine je izrešetan avionskim mitraljezom!

Peter HAISENKO: “Ulazne i izlazne rupe od metaka u pilotskoj kabini. To nisu nagađanja, već analiza očiglednih činjenica: na kabini pilota postoje rupe od metaka. Kalibra 30mm, a zrakoplovi SU -25 imaju mitraljeze od 30mm tipa GSch-302/AO-17A, koji koristi eksplozivnu streljivo

Pukovnik Bernd BIDERMAN: “Djelići rakete, kada udare u trup aviona, proizvode ogromnu temperaturu trenja. Jedan djelić sadrži isto toliko kinetičke energije kao udar branika kamiona od 40 tona koji ide brzinom od 60km na sat. U slučaju malezijskog Boinga, vatra je buknula tek poslije “dodira” sa zemljom, jer su zapaljeni dijelovi zrakoplova stupili u kontakt s gorivom “

Ostaci aviona

RAKETNI napad na malezijski Boing je isključen, pošto na kabini pilota ima rupa od metaka velikog kalibra.

To prebacuje odgovornost za ubojstvo putnika u avionu na Ratno zrakoplovstvo Ukrajine.

Svoj komentar o nesreći MH17 napisao je njemački stručnjak Peter Haisenko.

“Ulazne i izlazne rupe od metaka u kabini. To nisu nagađanja, već analiza očiglednih činjenica: na kabini pilota postoje rupe od metaka.

Vide se ulazne i neke izlazne rupe.

Krajevi rupa od metaka su savijeni prema unutra i okruglog oblika. Kalibra 30mm. Izlazne rupe su slabije formirane i krajevi idu van. Osim toga, dvije izlazne rupe su čak napravile ispupčenje na aluminijskoj oplati. To jest, djelići streljiva su iz unutrašnjosti kabine izašli van. Zakovice su također iskrivljene prema van … Postoji samo jedan mogući zaključak:

Avion nije oboren raketom. Oštećenja na zrakoplovu su isključivo u kabini pilota.

Kao što je poznato, Rusija je objavila radarske snimke koji pokazuju da se ukrajinski avion SU -25 nalazio blizu MH17. To je u skladu s izjavom španjolskog kontrolora leta (radio u Kijevu) da su dva ukrajinska lovca bila u izravnom kontaktu s MH17.

Pogledajte naoružanje SU -25: on ima mitraljez od 30mm tipa GSch-302/AO-17A, koji koristi eksplozivnu streljivo.

Pilotska kabina MN17 je pogođena s dvije strane, pošto postoje ulazne i izlazne rupe na istoj strani … “.

Po mišljenju njemačkog vojnog eksperta pukovnika Bernda Bidermana, malezijski avion nije mogao biti oboren raketom “zemlja-zrak”:

“Oplata malezijskog Boinga oborenog 17. srpnja u istočnoj Ukrajini možda nije pogođena raketom”.

Procjena pukovnika u pričuvi Bidermana objavio je njemački list “Neues Deutschland”.

Da je malezijski avion oboren raketom sa zemlje, odmah bi se zapalio, tvrdi ovaj stručnjak njemačke vojske za zenitni rakete. Njegovi argumenti su sljedeći:

“Djelići rakete, kada udare u trup aviona, proizvode ogromnu temperaturu trenja. Jedan djelić sadrži isto toliko kinetičke energije kao udar branika kamiona od 40 tona koji ide brzinom od 60km na sat. U slučaju malezijskog Boinga, vatra je buknula tek poslije “dodira” sa zemljom, jer su zapaljeni dijelovi zrakoplova stupili u kontakt s gorivom “.

Biderman poznaje sovjetsku i rusku tehnologiju PZO (protizračne obrane), rukovodio je raketnom jedinicom u Istočnoj Njemačkoj i predavao na Vojnoj akademiji na području zenitnih raketnih sustava.

Kao što je poznato, State department SAD je sada promijenio stav, pomaknuvši naglasak sa “ruske okrutnosti” na “tragični nesretni slučaj”.

Navedena mišljenja njemačkih stručnjaka dokazuju da nijedna američka verzija nije točna. Jer, dokazuju da je upravo ukrajinska avijacija oborila nesretni Boeing.
 
 
(vestinet.rs, youtube.com/uredio: nsp)
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=18243"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]
[facebook]

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , , ,