Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » PANDORINA KUTIJA SE OTVORILA: Ukrajinski pilot iz aviona SU-25 priznao da je oborio Boing

PANDORINA KUTIJA SE OTVORILA: Ukrajinski pilot iz aviona SU-25 priznao da je oborio Boing

mh17-ukrajinaUkrajinski pilot Su-25 tvrdi da je oborio malezijski putni─Źki avion, a njema─Źki stru─Źnjak tvrdi da je izre┼íetan avionskim mitraljezom!

Ukrajinski pilot aviona Su-25 je u intervjuu nema─Źkom ─Źasopisu Wahrheit fuer Deutschland preuzeo odgovornost za obaranje putni─Źkog aviona Malaysia Airlines 17. srpnja na istoku Ukrajine.

Pilot je rekao da je pucao na Boeing 777 iz dvocjevnog 30 mm topa koji se nalazi u avionu Su-25 i, navodno, je njegov avion na satelitskim snimcima koje je predo─Źilo ministarstvo odbrane RF.

─îasopis nije objavio ime i prezime pri─Źljivog pilota. Su-25 pored malezijskog aviona su registrirala ruska sredstva objektivne kontrole.

Njema─Źki stru─Źnjak: Putni─Źki avion iznad Ukrajine je izre┼íetan avionskim mitraljezom!

Peter HAISENKO: “Ulazne i izlazne rupe od metaka u pilotskoj kabini. To nisu naga─Ĺanja, ve─ç analiza o─Źiglednih ─Źinjenica: na kabini pilota postoje rupe od metaka. Kalibra 30mm, a zrakoplovi SU -25 imaju mitraljeze od 30mm tipa GSch-302/AO-17A, koji koristi eksplozivnu streljivo

Pukovnik Bernd BIDERMAN: “Djeli─çi rakete, kada udare u trup aviona, proizvode ogromnu temperaturu trenja. Jedan djeli─ç sadr┼żi isto toliko kineti─Źke energije kao udar branika kamiona od 40 tona koji ide brzinom od 60km na sat. U slu─Źaju malezijskog Boinga, vatra je buknula tek poslije “dodira” sa zemljom, jer su zapaljeni dijelovi zrakoplova stupili u kontakt s gorivom “

Ostaci aviona

RAKETNI napad na malezijski Boing je isklju─Źen, po┼íto na kabini pilota ima rupa od metaka velikog kalibra.

To prebacuje odgovornost za ubojstvo putnika u avionu na Ratno zrakoplovstvo Ukrajine.

Svoj komentar o nesre─çi MH17 napisao je njema─Źki stru─Źnjak Peter Haisenko.

“Ulazne i izlazne rupe od metaka u kabini. To nisu naga─Ĺanja, ve─ç analiza o─Źiglednih ─Źinjenica: na kabini pilota postoje rupe od metaka.

Vide se ulazne i neke izlazne rupe.

Krajevi rupa od metaka su savijeni prema unutra i okruglog oblika. Kalibra 30mm. Izlazne rupe su slabije formirane i krajevi idu van. Osim toga, dvije izlazne rupe su ─Źak napravile ispup─Źenje na aluminijskoj oplati. To jest, djeli─çi streljiva su iz unutra┼ínjosti kabine iza┼íli van. Zakovice su tako─Ĺer iskrivljene prema van … Postoji samo jedan mogu─çi zaklju─Źak:


Avion nije oboren raketom. O┼íte─çenja na zrakoplovu su isklju─Źivo u kabini pilota.

Kao što je poznato, Rusija je objavila radarske snimke koji pokazuju da se ukrajinski avion SU -25 nalazio blizu MH17. To je u skladu s izjavom španjolskog kontrolora leta (radio u Kijevu) da su dva ukrajinska lovca bila u izravnom kontaktu s MH17.

Pogledajte naoru┼żanje SU -25: on ima mitraljez od 30mm tipa GSch-302/AO-17A, koji koristi eksplozivnu streljivo.

Pilotska kabina MN17 je pogo─Ĺena s dvije strane, po┼íto postoje ulazne i izlazne rupe na istoj strani … “.

Po mi┼íljenju njema─Źkog vojnog eksperta pukovnika Bernda Bidermana, malezijski avion nije mogao biti oboren raketom “zemlja-zrak”:

“Oplata malezijskog Boinga oborenog 17. srpnja u isto─Źnoj Ukrajini mo┼żda nije pogo─Ĺena raketom”.

Procjena pukovnika u pri─Źuvi Bidermana objavio je njema─Źki list “Neues Deutschland”.

Da je malezijski avion oboren raketom sa zemlje, odmah bi se zapalio, tvrdi ovaj stru─Źnjak njema─Źke vojske za zenitni rakete. Njegovi argumenti su sljede─çi:

“Djeli─çi rakete, kada udare u trup aviona, proizvode ogromnu temperaturu trenja. Jedan djeli─ç sadr┼żi isto toliko kineti─Źke energije kao udar branika kamiona od 40 tona koji ide brzinom od 60km na sat. U slu─Źaju malezijskog Boinga, vatra je buknula tek poslije “dodira” sa zemljom, jer su zapaljeni dijelovi zrakoplova stupili u kontakt s gorivom “.

Biderman poznaje sovjetsku i rusku tehnologiju PZO (protizra─Źne obrane), rukovodio je raketnom jedinicom u Isto─Źnoj Njema─Źkoj i predavao na Vojnoj akademiji na podru─Źju zenitnih raketnih sustava.

Kao ┼íto je poznato, State department SAD je sada promijenio stav, pomaknuv┼íi naglasak sa “ruske okrutnosti” na “tragi─Źni nesretni slu─Źaj”.

Navedena mi┼íljenja njema─Źkih stru─Źnjaka dokazuju da nijedna ameri─Źka verzija nije to─Źna. Jer, dokazuju da je upravo ukrajinska avijacija oborila nesretni Boeing.
 
 
(vestinet.rs, youtube.com/uredio: nsp)
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=18243"] PRETHODNI ─îLANAK [/button_icon]
[facebook]

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , , ,