Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA » REVOLUCIONARNO: Građani Švedske tužili svoju vladu zbog Chemtrails zaprašivanja!

REVOLUCIONARNO: Građani Švedske tužili svoju vladu zbog Chemtrails zaprašivanja!

Chemtrails-balkanDok se na Balkanu još uvijek misli kako su chemtrails zaprašivanja teorija zavjere, u Švedskoj se o tome ozbiljno priča

Koliko je tema chemtrailsa ondje ozbiljna govori i činjenica da građani Švedske zahtjevaju odštetu od oko 43 milijuna eura jer su švedske institucije prekršile “načelo javnosti” i nisu dale odgovor građanima na pitanje ispuštanja aerosola iznad njihovih glava. Chemtrails zaprašivanje je jedna od metoda geoinženjeringa i manipulacije vremena zajedno sa HAARP antenama zračenja.

Prvog travnja ove godine podnesena je tužba protiv švedske vlade i njene tri agencije nacionalnom Kancelaru za pravosuđe za rasprostranjeno i sustavno kršenje „načela javnosti”. Do povreda je došlo nakon što je vlada odbila odgovoriti na preko 4.000 zahtjeva građana za informaciju povezanu sa sveprisutnim špricanjem aerosola diljem čitave zemlje iz zrakoplova, a koje se odvija unazad zadnjih nekoliko godina.

‘Zlatna’ šestorka kojoj je upućena tužba su: premijer Frederik Reinfeldt, ministar obrane Karin Enström, ministrica okoliša Lena EK, generalna direktorica Agencije za zaštitu okoliša Maria Agren, vojskovođa Sverker Göransson i generalna direktorica švedskog Metereološkog i hidrološkog instituta, Lena Häll Eriksson.

Obzirom na veličinu i sustavnu prirodu povrede, kao i broj žrtava (preko 1.034 na dan 1. travnja 2014.godine), odšteta od 100. 000 švedskih kruna (oko 10.000 eura) se potražuje po stupnju. Budući da je broj poznatih slučajeva koji su urodili neuspjehom za održavanje „načela javnosti” viši od 4.000, švedska vlada se mora suočiti sa potraživanjima od oko pola milijarde kruna (oko 43 milijuna eura) u ukupnim potraživanjima.

Originalni zahtjevi usmjereni protiv švedskih vlasti jer nisu odgovorili na pitanje chemtrailsa i time prekršli “načelo javnosti”:

Iz 11. veljače 2014. godine

Dragi izabrani dužnosnici, državni službenici,

Jedan suvremeni društveni problem kojega možda najbolje ilustrira bajka danskog pisca Hansa Christiana Andersena „Carevo novo ruho” je nevjerojatno velik program zaprašivanja aerosolima, a koji državne agencije i izabrani dužnosnici u Švedskoj prešutno dozvoljavaju da se nastavlja događati i o kojima mediji jednostavno odbijaju govoriti.

Dajući mnoge alarmantne podatke o kemikalijama od kojih su aerosoli izgrađeni, kao i štetnim posljedicama na ljude i okoliš, sada je vrijeme za skoro zaustavljanje zaprašivanja, slijedeći javnu i intelektualnu poštenu raspravu gdje će sve činjenice biti izložene u javnosti.

Vaš odgovor, uključujući molbu za plan djelovanja se očekuje unutar tri tjedna. Molimo Vas, odgovorite pošiljatelju CC aerosol@raddasverige.nu.

S poštovanjem,

Početna stranica peticije:

http://raddasverige.nu/?page_id=258

Zahtjev iz 1. travnja 2014. godine

2014-04-01JK
p.p. 2308
103 18 STOCKHOLM

PODNOŠENJE ODŠTETE SA TVRDNJAMA PROTIV VLADE (MINISTARSTVA OKOLIŠA), ORUŽANIH SNAGA, AGENCIJE ZA ZAŠTITU OKOLIŠA I ŠVEDSKOG INSTITUTA ZA METEREOLOGIJU I HIDROLOGIJU ZA POVREDE, IZMEĐU OSTALOG, „NAČELA JAVNOSTI”

Počevši od 11. veljače 2014., odnosno sedam tjedana ili 49 dana – Vlada (Ministarstvo zaštite okoliša), oružane snage, Agencija za zaštitu okoliša i švedski Institut za metereologiju i hidrologiju i druge vladine agencije pristupile su zaprimljenim pitanjima i planovima djelovanja u pogledu prijetnje ljudskom zdravlju, kao i čitavom ekosustavu zbunjujućim zaprašivanjem aerosola na nebu iznad Švedske koje se pojavljuje na dnevnoj bazi.

Jedino službeno tijelo koje je djelovalo u skladu sa „načelom javnosti” i zapravo odgovorilo na zahtjev je Švedsko civilno zrakoplovstvo.

Mi sada podnosimo tužbu za odštetu protiv Vlade, oružanih snaga, Agencije za zaštitu okoliša i švedskog Instituta za metereologiju i hidrologiju za povrede „načela javnosti”.

Odšteta uključuje svakoj agenciji zahtjev za 100.000 švedskih kruna po osobi, odnosno ukupno 400.000 za potpisano.

Nastavak zaprašivanja aerosolima iznad Švedske se događa bez državnog pristanka i znanja spomenutih agencija i mi dalje zadržavamo pravo odštete protiv istaknutoga, kao i za ostale nepoznate osobe, kada se potvrdi mjera i prikrivanje od špricanja.

S poštovanjem,

Prilozi:

1.Zahtjev za informacijama od Vlade (Ministarstva okoliša), oružanih snaga, Agencije za zaštitu okoliša, Instituta metereologije i hidrologije, Švedskog civilnog zrakoplovstva: http://raddasverige.nu/?page_id=258
 

 
(vestinet.rs,youtube.com/uredio:nsp)

Filed under: KLIMA · Tags: , , , , , , , , , , , , , ,