Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Uncategorized » RAZOTKRIVENA: Fakultetska Zavjera!

RAZOTKRIVENA: Fakultetska Zavjera!

studentski dug kreditiZavjera na Fakultetu je najopsežniji dokumentarac ikad proizveden o visokom obrazovanju u SAD-u. Film izlaže činjenice i istinu o američkom sustavu fakultetskog obrazovanja.

On je proizveden tijekom šestomjesečnog razdoblja od strane NIA (Nacionalna Inflatorna Agencija) tima stručnih austrijskih ekonomista uz pomoć tisuća NIA članova koji su pridonijeli svojim idejama i osobnim pričama za ovaj dokumentarni film. NIA vjeruje da je američki obrazovni sustav prijevara koja pretvara ranjive mlade Amerikance u dužničke robove za čitav život.

NIA prati inflaciju u svim američkim industrijama i ne postoji industrija koja je vidjela više dosljedne inflacije cijena u ovom desetljeću od one na fakukltetima. Nakon puknuća nekretninskog balona, studentski krediti su sada najlakši krediti za dobivanje u SAD-u, i upravo sada dug ukupnih studentskih kredita premašuje dugove kreditnih kartica.

Studentski dug banka kreditiVlada daje lako studentske kredite svakome, bez obzira na ocjene, kreditnu povijest, bez obzira na smjer studiranja, i kakvi su njihovi izgledi za dobivanje posla. NIA vjeruje da je to protuzakonito, da je američka vlada u poslu sa studentskim kreditima, jer američki Ustav to ne odobrava.

Baš kako je američka vlada stvorila Fannie Mae i Freddie Mac i napravila stambeno pitanje pristupačnim, no umjesto toga, Vlada je napumpala cijene stanova preko svake razine. Američka vlada, pokušavajući napraviti fakultet više pristupačnim, je ostvarila upravo suprotno i podižući cijene poduke na astronomske razine koje pružaju negativan povrat na investiciju/uloženo u obrazovanje.

studentski krediti balon inflacija

SAD doživljava 5,15% godišnju inflaciju cijena fakulteta u ovom desetljeću. Unatoč tome, 70.1% maturanata se sada upisuju na fakultete, što čini novi rekord svih vremena. Dvije trećine studenata sada diplomira s prosjekom od 24.000 dolara u kreditnom dugu.

Nema ništa posebno u dobivanju fakultetske diplome, ako svatko drugi ima tu istu diplomu, a to sigurno nije vrijedno zadužiti se 24.000 dolara u dug, da bi se zakamuflirali u gomili.

Predsjednik NIA-e je prijatelj sa stotinama CEO-a srednje velikih korporacija koji mu govore da je netko tko je preskočio fakultet, ima vjerojatno puno više šanse da će se isticati među stotinama kandidata koji su se prijavili za svaki natječaj za posao.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
 
(knowledgeoftoday.org, youtube.com/uredio: nsp)
 
PRETHODNI ČLANAK

ZAVJERA: FBI još skriva spise koje je uzeo iz Tesline sobe
ROBOVI SE NE ŽELE PROBUDITI: Dekodiranje "mekane" NWO Tiranije

Filed under: Uncategorized · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

reklama