Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, PREPPERS, SVIJET U RATU, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI Hrvatska, VIJESTI IZ SVIJETA » BUDUĆNOST: 10 Predviđanja koja bi mogla Obilježiti 2013.

BUDUĆNOST: 10 Predviđanja koja bi mogla Obilježiti 2013.

predviđanja 2013Prošla godina 2012., je bila znamenita godina. Imali smo još jednu Olimpijadu, američke predsjedničke izbore, najtoplija godina u povijesti, i preživjeli smo kroz Majansku apokalipsu. Međutim, mnoge stvari se nisu dogodile kako su mnogi od trendovskih vidovnjaka predvidjeli, posebice dramatični događaji koji su navelike bili predviđani.

Kad smo ušli u 2013, čini se da je vrijeme ubrzalo ili se nakupilo da bi napravilo potencijal za dramatične događaje koji će se vrlo vjerojatno dogoditi. Nagovješteni događaji, čini se da su izvršili prboj na mnogim frontama, a ono što nas čeka na drugoj strani je teško znati.

Ali ajmo razbiti kristalnu kuglu i napraviti neka hrabra predviđanja za 2013.

Ova predviđanja nisu dobivena prema nekim ezoteričnim silama da bi se vidjela budućnost, a ona proizlaze iz promatranja trenutniog vala informacija i nagađanja gdje nas ta struja može dovesti. Oni se mogu činiti odvažnim za neke, dok ih najviše svjesni čitatelji mogu prepoznati kao propuštene zaključake.

Dakle, bez dodatnih teškoća, ovdje su naših top 10 predviđanja za 2013:

1. Pad burze: Mnogi ekonomski prognostičari predviđaju pad burze svake godine od kako je prošla financijske kriza 2008. Ipak, burza je ostala postojana i jaka, pa je čak i postigla 3-godišnji rekord u rujnu, 2012. Postoje mnogi lažni razlozi za taj rast burze koji nemaju veze sa stvarnim gospodarskim rastom; devalvacija dolara, jeftini novac za banke na Wall Street-u, korporacije reklamiraju novčana i burzovna ulaganja, itd. To je lažno bull tržište. To je razlog zašto se osjećamo ugodno predviđajući značajan pad na tržištu dionica tijekom 2013.

Realna ekonomija je pumpana već desetljećima, ali se brojevi u lažnom gospodarstvu više ne mogu braniti od vala stvarnosti. Beskrajno kvantitativno olakšavanje banaka, kvadrilion u svjetskim derivatima, nad-prošireni osobni dug, najniži postotak zaposlenog stanovništva ikada, i povećan socijalni teret, rekordan broj markica za hranu i drugih programa konačno će probiti branu u 2013.

Baltic Dry indeks, koji je vjerovao da će biti najbolji pokazatelj potrošačke ekonomije, pretrpio je dramatičan gubitak u prosincu. Neki kažu da je nova recesija već ovdje i to će se uskoro odraziti padom dioničkog tržišta uskoro u 2013. Potražite Dow Jones ispod 10K bodova (pad oko 30% ili više) iduće godine.

2. Plemeniti metali će porasti više od 50%: Kako se egzodus masa odvija sa burze i drugih ulaganja u papire koji se odvija, individualni i institucionalni investitori će započeti novi nalet na zlato. Doista, ovo je već događa.

Središnje banke širom svijeta otimaju se za novozlato i kreću u osiguranje njihovih stranih rezervi zlata, dok investicijski titani poput Georgea Soros-a povećavaju svoje pozicije u zlatu, prije čega su prethodno osudili zlato kao održive investicije.

3. Škole će početi instalirati tjelesne skenera: Od nedavne pucnjave koja je zapravo rezultirala strašnom smrti nevinih ljudi, uključujući djecu, javnost se dovoljno prepala  da će prihvatiti sve što joj se nudi. Tako predviđamo da će se tijelesni skeneri početi ugrađivati ​​u školama i drugim javnim ustanovama u 2013. Postoji nekoliko razloga za ovu najavu. Javnost diže buku za zaštitu i u mnogi gradskim školama već imaju metalne detektore, tako da će nadogradnja biti prihvatljiva ako se i ne preferira u prigradskim područjima.

Dalje, tvrtke za proizvodnju tijelesnih skenera koje lobiraju u vladi trebaju više kupaca, no oni obično dobiju ono što žele. I, konačno, vlasti želi ukloniti sva ljudska prava u ime sigurnosti, praveći potez bez-mozga.

4. Europska unija najavljuje centralnu državnu blagajnu: Europska će dužnička kriza ponovno buknuti osobito u zemljama PIIGS (Portugal, Irska, Italija, Grčka, Španjolska), kao i u novim zemljama, kao što je Hrvatska koja će uskoro ući u EU. Umjesto posezanja za stalnim povećanjem njihovog “spasiteljskog fonda”, Europska središnja banka je najavila neograničenu kupnju obveznica bilo koje države članice u nevolji, u rujnu ove godine. Ova akcija izdavanja novog dug-baziranog novca isključivo u svrhu kupnje duga je postala poznata kao kvantitativno popuštanje od strane Federalnih rezervi. EU je u više navrata izjavila potrebu da se formira središnja blagajna koja će imati moć da prikupi izravne poreze od zemalja članica, u suštini se Eurozona pretvara u Sjedinjene Države Europe. Potražite da se to obistini u stvarnosti u 2013. s eventualno prvim izabranim predsjednikom EU, također.

5. Legalizacija marihuane osvaja Ameriku i svijet: Nakon Colorada i Washington-a birači pokazali što može biti učinjeno, legalizacija marihuane je ideja čije je vrijeme napokon došlo. Nikakvo raspirivanje straha ili laži neće zaustaviti njezinu legalizaciju sada. Iako je 15 država dekriminaliziralo posjedovanje marihuane, zajedno s 18 država koje su legalizirale medicinsku marihuanu, prošli izbori će biti gledani kao presedan u legalizaciji trave. U međuvremenu, Meksiko preispituje svoju rat sa marihuanom, a Urugvaj je već dizajnirao svoja regulatorna pravila za legalizaciju, s kojim će biti prva zemlja s punom legalizacijom. Očekujte da će 2013. i iza nje za legalizaciju marihuane biti otvoren put i onaj tko se tome protivi će ispasti ekstremno glup.

6. Veliki cyber (informatički) napad će pogodi Ameriku: Sve vlade i mnoge velike korporacije žele  više kontrole na internetu. Međutim, opća populacija ne želi vidjeti promjenu Interneta, pa će morati postojati događaj koji će poljuljati javnost da vjeruje da je “sigurnost” Interneta prioritet. To ne može biti samo neki manji napad koji pogađa mali poslovni sektor. To bi trebalo biti nešto što nanosi bol javnosti; možda opsežan prekid Interneta ili pad električne mreže za koje će se okriviti cyber teroristi.

Mnogi dužnosnici su predviđali cyber 9/11 ili “Pearl Harbor” događaje već neko vrijeme, tvrdeći da to nije pitanje ako, već kada. To “kada” će biti u 2013. Glavne antivirusne tvrtke, kao što je McAfee također upozoravaju takav događaj u 2013, s oznakom “projekt Blitzkrieg”.

Informacije na internetu predstavljaju veliku prijetnju svim režimima i njihovim lutkarskim medijskim korporacijama diljem svijeta. Oni ne mogu čekati dugo prije nego se zaustavi slobodni protok informacija, dakle, ovaj napad će biti klasična false flag operacija (lažni napad).

7. Sirijski Assad će se srušiti: Mnogi kritičari su predviđali da se to već dogodilo, ali bez NATO-ve zračne zone (tzv. u stilu uništenja pomoću masovnih zračnih udara na Assad u Libiji) i pobunjeničke rulje koja se dokazala da se ne može mjeriti sa Sirijskom vlasti.

Budući da je Zapad povećao svoju potporu džihadskim pobunjenicima u treningu, oružju, novcu i Patriot raketama u Turskoj, njihovo opredjeljenje je jasno.

Nadalje, UN je upozorio na sektaški genocid, a američki dužnosnici jasno su obzanili krajnju “crtu u pijesku”: Assad-ovo korištenje kemijskog oružja. PressTV i Fars Vijesti izvještavaju da su militanti doista koristili kemijsko oružje.

8. Zapad napada Iran, počinje WW3: Svrgavanje Sirije će ostaviti Iran kao jedini narod na Bliskom istoku koju ne kontrolira Zapadu. Osim što imaju ogromne rezerve nafte, Iran također ima zadnju strateški javnu središnju banku koju ne vodi međunarodni bankarski kartel.

Rat s Iranom je godinama u izradi i već je tehnički započeo s opasnim ekonomskim sankcijama i strateškim vojnim bazama koje ga okružuju. Doista, 3. Svjetski Rat je počeo kada je Amerika napala Afganistan i Irak, ali ovaj desetljeće dugi rat će se odvijati puno intenzivnije. Osim toga, establishment će trebati odvlačenje pažnje uz pomoć ekonomske krize koja bi se morala desiti u 2013., i samo će veliki novi rat učinkovito poslužiti u tu svrhu.

Zapad će ga prikazati kao agresiju protiv njih i lansirati svoj napad. Pitanje će biti kako će velesile poput Kine i Rusije reagirati na ovu agresiju svojih saveznika?

9. Hrana i cijene nafte će oboriti rekorde, opet: To bi moglo imati najviše jamstvo dolazeće istine, budući da je to matematički nemoguće da se neće desiti u doba neograničenog stvaranja novca, širenja sukoba u naftnim regijama, rekordna potražnja nafte, i rekordna potražnja za proizvodnjom hrane u nestabilnim klimama. Neka hrana i roba su postavile nove rekordne razine cijena u 2012, dok je nafta još uvijek u trku na svoju rekordnu razinu od iz 2008. godine od $147/barel.

Prvo, pogledajmo naftu, koja je također glavni čimbenik u cijeni hrane. Nafta će imati proturječne pritiske na cijene u 2013. Biti će smanjena potražnja zbog oštrog gospodarskog usporavanja, ali će biti veća potražnja nego nadoknađivanje devalvacije petrodolara i regionalnih sukoba. Mi predviđamo porast cijene nafte preko njezine prethodne cijene do preko $ 150/barel.

Ova visoka cijena nafte će izazvati značajni rast cijene hrane jer je industrijska poljoprivreda krajnje ovisna o nafti kroz oranje, gnojidbu, pesticide, žetvu, obradu, prijevoz. Ova špekulacija će dovesti do mnogo viših cijena hrane. Hrana će dosegnuti nove rekordne cijene u 2013 .

Prosječni građani će potrošiti puno veći postotak svoje plaće na hranu u 2013., koji će staviti dodatni pritisak na ostatak ekonomske proizvodnje. Većina iznimno velikog dijela stanovništva će se suočiti sa gladovanjem po prvi put u svom životu.

Nastranu, gomilanje hrane će biti možda jedna od vodećih investicija u 2013. godini.

10. Više ekstremnih vremenskih i zemaljskih promjena: Ekstremno vrijeme se pojavljuje kao nova norma. U 2012 smo vidjeli najtopliju godinu ikada, rekordne suše u Europi i Americi, i čudne oluje i uragani poput uragana Sandy koja je držala tisuće ljudi bez struje više od dva mjeseca kasnije. Uz promjenu klime čini se da se mijenjaju sva nebeska tijela u našem Sunčevom sustavu, pa se malo vjerojatnm da je povećan CO2 glavni uzrok klimatskih promjena.

Mnogi stručnjaci ukazuju na ubrzano premještanje Sjevernog pola, a sunčevo buđenje je najviše kao glavnih čimbenika na naše klimatke promjerne. A govoreći o nebeskom vremenu, dvije velike komete će se pojaviti u 2013. blizu Zemlje čije će utjecaje na naše vrijeme, nemoguće predvidjeti. Osim toga, čini se da se Vatreni Prsten budi s povećanim potresima i vulkanskim aktivnostima.

Za 2013, predviđamo više super oluja počevši sa zimskim olujama koje će sada biti navedene po prvi put, i još veći porast pojavljivanja aktivnosti potresa, i više razornih šteta na usjevima.

Mnogi od tih predviđanja se čine negativnima i zastrašujućima, ali sa sviješću o mogućim ishodima, možemo se pripremiti i pozicionirati se za opstanak, pa čak i napredovati u uvjetima koji se čine užasnima. Nikada nije kasno da se obavijesti lokalna zajednica, djeleći informacije na pozitivan način, i potičući raspravu i strategiju za povećanje lokalnog otpora prema velikim globalnim zbivanjima.
 
 
izvor: activistpost.com/uredio:nsp
 
 
PRETHODNI ČLANAK

MASONSKA LOŽA:U Hrvatskoj je trenutno više od 300 masona !
Monsanto GMO hrana – najveća prijetnja današnjice

Filed under: Featured, Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, PREPPERS, SVIJET U RATU, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI Hrvatska, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

reklama