Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA » CFR Vijeće za Inozemne Odnose: Plan za Globalno Upravljanje u 2013.

CFR Vijeće za Inozemne Odnose: Plan za Globalno Upravljanje u 2013.

Vijeće Vijeća CFRNevjerojatno je da spominjanje jedne svjetske vlade u mnogim krugovima se još uvijek smatra razgovorom o zavjeri. Srećom, globalno političko buđenje kako objašnjava globalist Zbigniew Brzezinski je forsiranje sve ubrzavajućeg opravdanja za korištenje globalističkog jezika.

Jedan se nadam da relativno nova inicijativa Vijeća za Inozemne odnose koja se širi može poslati na počinak bilo kakvu raspravu o želji da se formira globalna vlada u ime rješavanja globalnih problema.

Inicijativa koja se zove Vijeće Vijeća je uobličena na nedavnom okruglom stolu u diskusiji o središnjim problemima s kojima se suočava svijet, za koje oni vjeruju da zahtijevaju multilateralnu suradnju. Rasprave i preporuke puštene sa ove konvencije stručnjaka su važne i moramo ih imati na raspolaganju sljedeći put čujete teoretičara zavjere u vašem smjeru. Naslov okruglog stola je bio Izazovi za Globalnu Vlast u 2013.

Vijeće Vijeća je najavilo u ožujku, 2012 i jasno identificiralo strategiju za formiranje saveza u cijeloj seriji zajedničkih problema kao što je navedeno od strane CFR-a (Vijeća za Inozemne Odnose). Važno je imati na umu od samog početka da CFR označava sebe kao nestranačkog.

Međutim, kada se jednom shvati da u njihovim vlastitim riječima, “Osnivačko članstvo Vijeće Vijeća uključuje vodeće institucije iz devetnaest zemalja, sličnosti sa kompozicijom Grupe 20 (G20),” počinjemo dobivati nagovještaj da njihova verzija ne-stranačkih znači da su fleksibilni u uporabi političkog jezika kao sredstva da bi dobili rezultate koje nadilaze pojma nacionalizma.

Stranka CFR je Jedna Svjetska Stranka

Zabilježen su brojna predviđanja za 2013 : politička, ekonomska i ekološka. Ova predviđanja su napravilai veliki korak ka potvrdi kad čitamo spise elitnih mozgova, oni nam jasno govore što je plan. Konferencija sama ilustrira mnogo toga što možemo očekivati ​​na globalističkoj Agendi za 2013, a čini se da su se događaji savršeno poredali, događaji koji bi išli u korist jednog svjetskog sustava i centralizirane kontrole.

Na CFR web stranici:

KONFERENCIJE

Vijeće Vijeća – Moskva Regionalna konferencija

12. prosinca 2012. – 13. prosinca 2012.

Na 12-13 prosinca 2012., CFR je sazvalo konferenciju prvog regionalnog Vijeće Vijeća : “Rusija, Europa, i budućnost globalnog upravljanja”

Sudionici su raspravljali o četiri glavne teme:

• Predsjedavanje Rusije u G20
• Kriza eurozone  i globalno gospodarstvo
• Sirija i funkcija UN-ovog Vijeća Sigurnosti
• Cyber-zaštita i institucionalne reforme

Vijeće Vijeća – Agenda Ruske regionalne konferencije (PDF)

Konferencijski Radovi: Perspektive za rusko predsjedavanje G20 (PDF)

Vijeće Vijeća -  Singapur Regionalna konferencija

30. listopada 2012 – 31. listopada 2012

U periodu 30.-31. listopada 2012., CFR je sazvalo konferenciju prvog regionalnog Vijeće Vijeća: “Azija na raskrižju: regionalni prioriteti za dvadeset prvo stoljeće.”

Sudionici su raspravljali o pet glavnih tema:

• Stabiliziranje globalnog financijskog sustava
• Poboljšanje liberalizacije trgovine
• Jačanje pomorske sigurnosti i sloboda plovidbe
• Procjena proliferacijskih prijetnji u Aziji
• Budućnost azijske sigurnosne suradnje

Izvješće sa Vijeće Vijeća Aziji regionalne konferencije (PDF)

Vijeće Savjeta – Azijska regionalna konferencija – Agenda (PDF)

Vijeće Savjeta Inauguracijska Konferencija

12. ožujak 2012. – ožujak 13., 2012

CFR je sazvao konferenciju konstituirajućeg Vijeće Vijeća  na 12.-13. ožujka u Washingtonu, DC. Sudionici će rješavati četiri glavne teme:

• Ukupno stanje globalnog upravljanja i multilateralne suradnje
• Status režima neširenja nuklearnog oružja (s naglaskom na Iran)
•  Budućnost dolara kao rezervne svjetske valute
• Kriteriji za humanitarnu intervenciju, u svjetlu promjene režima u Libiji, te  krize u Siriji.

Dokumenti navedeni su u najmanju ruku jednolični, glomazni i nezgrapni za čitanje, ali njihov odjek je ono što mi trenutno vidimo da se odigrava na svjetskoj sceni u tolikoj mjeri da je bolje da se gleda kao nacrt.

Teme iznad najbolje mogu biti sažete u sljedećih pet direktiva:

  1. Upravljanje globalnim gospodarskim kolapsom i gubitak dolara kao svjetske rezervne valute (stabilizacija globalnog financijskog sustava).
  2. Upravljanje “humanitarnim intervencijama” kroz UN predstavništva (ispunjavajuće priče o nasilnim diktatorima i potrebi promjene režima).
  3. Upravljanje Euroazijom, odnosno Kinom i njezin gospodarski utjecaj, ruski politički utjecaj (Azijska liberalizacija trgovine i rusko predsjedavanje u G20 ).
  4. Upravljanje nuklearnim “skitnica državam” (Iran i Sjeverna Koreja – “proliferacija”).
  5. Upravljanje Internetom (Cyber-zaštita i srodne ustanove).

 

Da bi razumjeli kako krizni menadžeri poput CFR djeluju, moramo pogledati njihove lažne pretpostavke. Svaki potez kojig navode kao hitnu potrebu za reformom je stvoren i isplaniran unaprijed, tako da bi mogli održavati dalekosežna rješenja koja dolaze sa konferencija.

Gospodarski kolaps: Elita poput CFR-a bi željela da vjerujemo da su gospodarski problemi sa kojima se trenutno suočavmo, se jednostavno događaju, možda zbog loše politike, ili nedostatak regulacije malih “terorističkih” skitnica-država. Međutim, ekonomski kolaps što smo vidjeli je izravna posljedica konsolidacije svjetskog bankarskog sustava u šest mega-banaka koje su sada iznad zakona. Globalno upravljanje će samo poboljšati ovaj problem, jer ide još dalje prema konsolidaciji u globalnom bankarskom sustavu okjim gospodare istie osobe koje pljačkaju planet. Također se čini da postoji zajednički napor da se nametne vlastiti bankarski sustav u bilo kojoj zemlji koja kontrolira svoju valutu: središnje banke su meta za Zapadne carske ratove.

Humanitarna intervencija: CFR posebno navodi intervenciju nakon uništenja i demontaže Libije – prethodno ekonomski i socijalno bogate zemlje u Sjevernoj Africi, a sada napukle i ostavljene u rukama brutalnog kampanjskog genocida. Sirija se sada cijepa kako bi se spasila kroz kampanju NATO bombardiranja, kroz naoružavanje terorista Al Qaede kao oporbe i masovnih propagandnih kampanja koje su usmjerene uvjeravanju globalna zajednicu – opet – da OMU (Oružje za masovno uništenje) koristi trenutni režim protiv vlastitih građana. To će također, vjerojatno pasti i sektaški genocid će ponovo slijediti nakon toga.

Destabilizacija Bliskog istoka: Ovo je trapava verzija koja rezultira grubom objavom rata. Ratovi na Bliskom istoku su započinjali s lažima, a svaka akcija nakon toga je namjerno zamagljena prvenstveno oko prijetnje oružjem masovnog uništenja. U sakaćenju sankcijama koje je nametnula protiv Irana, je prvi plotun izravnog rata u toj zemlji, koje bi mogle dovesti do nestajanja nebrojenih milijuna. Ovo povećanje destabilizacije je ugrađeno u globalistički sustav, i nije nešto što oni žele izbjeći.

Geopolitička Reorganizacija: To bi također moglo biti prozvano globalnom hegemonijom. Ukidanje “skitnica naroda” je u srcu globalističkog dnevnog reda (Agende), koji traži konsolidaciju u rukama nekoliko moćnih regija.

Brzezinski je odgovorio u 1974. na pitanje, Što je Novi svjetski poredak?:

Moramo promijeniti međunarodni sustav za globalni sustav u kojem se nove, aktivne i kreativane snage – nedavno razvijene – trebaju integrirati.

Internet Kontrola: Kina upravo provodi registraciju imena svojih korisnika Interneta. Ako se više od 1 milijarde ljudi mogu biti u skladu s takvim mandatom, kako će ostale zemlje moći odoljeti? Međutim, drugi očito ne koriste očigledni, centralno upravljani sustava, kao što je Kina, tako da treba provoditi teror lažnih napada da bi se implementirala takva drakonska politika. Državni sponzorirani virus Stuxnet kao i njegov prethodnik, kao i strašno upozorenje koje dolazi iz McAfee-a o gotovo određenom projektu Blitzkrieg, koji bi trebao biti potpuno ostvaren u 2013. s namjerom da napadnu financijske institucij .

Zaključak

Dnevni red globalistički vođenih izlaza, i kretanje prema jednoj svjetskoj vladi se upravo dešava. O solucijama se raspravlja od strane elite na konferencijdama, u širokom rasponu tema od geopolitike, do znanosti, zdravlja,  ekonomije i komunikacija – su spojeni u ukupnoj Agendi centralizirane kontrole. Ova fuzija se manifestira ubrzanim tempom paralelno s brzim buđenjem čovječanstva iz stanja povećanog ropstva. Mi smo, kao u knjizi Brzezinskog pod nazivom knjiga, Između dva vijeka . To je doba moćnih ludih kontrolnih mehanizama zaključanih u borbi s duhom koji odbija biti u potpunosti kontroliran.

2013. čini se da će biti prag gdje ćemo otkriti koja sila ima zamah odlučiti nepisati budućnost.

 
NJIHOVA RETORIKA – Vijeće za Inozemne Odnose


 
 
izvor: www.activistpost.com, youtube.com/uredio:nsp
 
 
PRETHODNI ČLANAK

Kraj 2012. i Oslobađanje Zla !
Marilyn Monroe je bila programirana ! Robovi Programa „MONARCH“ (Monarh)

Filed under: Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

reklama