Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Novi Svjetski Poredak, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA » Kraj 2012. i Oslobađanje Zla !

Kraj 2012. i Oslobađanje Zla !

Zlo 2013Već je skoro 2013. i globalistički majmuni terora se kreću sve brže da bi mogli tlačiti što više čovječanstvo, individualnu slobodu, Ustav i ljudskih prava. Političari su svugdje i njihove noge se kreću brzo kako bi potkopali Ustav. Oni koji su doživotno predani ropstvu u federalnom sustavu, konzumiraju svoje lažne paradigme, vodeći se vjerovanjem da oni koji rade sve što mogu da bi uništili dostojanstvo čovječanstva rade nešto dobronamjerno kako bi pružili “sigurnost”, koja se vidi kroz rezultate ispiranja mozga masama i medijske propagande.

Ako ste pesimist možete nećete vidjeti da nam nešto pozitivno dolazi, ali zamolio bih sve pesimiste da uzmu minutu i razmislite o tome.

Mislim na one koji surađuju (bilo namjerno ili neizravno) sa tom masovnom globalnom Agendom vlade kao Majmuni Zla. Pokušajte vidjeti kako policija koja ide uz ovu zlu Agendu (dnevni red, plan) koja pokušava porobiti čovječanstvo, nisu ništa više od robova koji gledaju TV zaglaviljeni u zastarjelim paradigmama. I gledajući svaki TV šou, oni se sami uvjeravaju da rade pravu stvar. Ti ljudi nisu ništa više od oružanih zombija.

Za istinu i razum da bi prevladao, oni koji razumiju što se događa će morati biti spremni za teška vremena, morat ćemo biti strpljivi sa zombijima, imati časti da ostanu pozitivni i na sve gledaju hvatajući veću sliku. Veća slika nas uvjerava da paradigma koja se ruši ima vremenski tajmer koji će uskoro istjeći i i da će ta paradigma odletjeti u zrak.

Poput mnogih paradigmi koji su došle prije našeg vremena, ova stara paradigma se temelji na pohlepi, djelomičnim bankovnim rezervama, beskrajnim ratovima, propagandom masovnog ispiranja mozga  i igara bez pravila smrtonosnih vojno-industrijskih kompleksa  – će uskoro biti u potpunosti izloženi.

Facebook je odlučio izbrisati račune onih koji su se obvezali aktivizmu, slobodi i istini, ali znamo da je ovo samo povratna vatra carstve. Da, oni su obnovili neke od računa, ali tek nakon što su osobno razgovarali s nekim od aktivista na telefonu koji je očito morao odgovoriti na specifična “sigurnosna” pitanja.

Dokazi i čudne okolnosti i ponašanje sugerira da je carstvo odlučilo žrtvovati djecu u Newtown (Sandy Hook masakr) i unaprijediti svoju agendu uništenjem Drugog amandmana, što samo dokazuje da ih neće ništa zaustaviti da bi potajno organizirali još više pucnjave i daljnje napadanje Amerike iznutra i sloboda koje su zastupljene. Idemo dalje očekivajući sve ​​više lažnih napada /False Flag/, shvaćajući da će sve, što će pokušati biti izloženo, morati se suočiti sa otporom. Oni od nas koji razumiju što se događa moraju računati svaki korak kao jedan korak bliže slobodi čovječanstva.

Tako ćemo održati pritisak na sustav zla koji je okovao naše ljudske prijatelje, uključujući mnoge u policiji i državnim ustanovama. Idemo dati onima koji su pokopani u matrici i žive u dubokom mentalnom ropstvu nešto što mogu gledati i tražiti.

Poput ronioca koji je spreman skočiti u duboke vode ajmo skočiti i pripremiti se za plivanje. Prisjetimo se da se zlo ne treba sukobljavati s više zla i nasilja, samo treba biti izloženo – čovječanstvo će učiniti ostalo.

Zapamtite, ovo je štafetna utrka, a ne jedan-na-jedan utrka, trebamo samo proslijediti palicu istine na sljedeću osobu. To je jednostavnost na kojoj smo mi izgrađeni. Shvativši tu jednostavnu istinu i shvativši da ne trebate dati sve od sebe da promijenite svijet, može vas spasiti od gubitka vašeg uma, vaše staloženosti, vašeg života ili svega zajedno navedenog…
 
 

Sretno i živjeli! 
 
PRETHODNI ČLANAK

Hrvatska internet Agenda: U 2013. pripazite što pišete na internetu!
CFR Vijeće za Inozemne Odnose: Plan za Globalno Upravljanje u 2013.

Filed under: Featured, Novi Svjetski Poredak, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

reklama