Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA » Vedran Morin: Novi Svjetski Poredak pred vratima Hrvatske!

Vedran Morin: Novi Svjetski Poredak pred vratima Hrvatske!

NWO pred vratima HrvatskePojam New World Order (NWO) ili u prijevodu Novi Svjetski Poredak nov je po tome jedino što se, zahvaljujući medijima i internetu, sve više širi kao novi pojam u svijetu. Novi sigurno nije, odavno su poznate “Teorije zavjere” koje danas višu nisu ni teorije, ni zavjere, već okrutna stvarnost.

U stvarnosti, za sve zlo i svu patnju u svijetu ne možemo okriviti sebe niti ljude oko nas, osim kada dođe dan izbora, jer taj dan mali čovjek ima veliku moć u rukama, do sada neiskorištenu. Upali smo u zamku savršeno isceniranog sustava koji nas kontrolira svakodnevno. Nametnut nam je novi zakon zvan “Bankarstvo” zajedno sa svim svojim božanstvom  “obećanja gospodarskog rasta”.  Danas se sve više država u svijetu doslovno utapa u oceanu vlastitog dugovanja. Hrvatska je sljedeća meta.

Međunarodni monetarni fond (MMF) sve se više spominje kao “spasitelj” našeg gospodarstva. Koja je zapravo jedina uloga MMF-a? Hrvatska je najnovija žrtva svjetski izrežiranog scenarija za potražnjom financijske pomoći. Kada neka zemlja zatraži pomoć MMF-a, to znači samo jedno, nova zaduženja. Upravo je to cilj Međunarodnog Monetarnog fonda. Danas nije više tajna koji je cilj Europske unije. Jedna banka, jedna valuta, dakle potpuna centralizacija banaka i totalna kontrola proračuna svih zemalja EU.

Ono što sada slijedi je potpuna kontrola nad našim životima. Čipiranje je već počelo u nekim saveznim državama SAD-a. Sve više iz raznih laboratorija “slučajno” pobjegne pokoji smrtonosni virus. Nevjerovatan je podatak kako će nakon totalne uspostave Novog Svjetskog Poretka biti određen točan broj djece po obitelji, neće više biti “srednje klase”, samo vladari i sluge. Cijeli sustav biti će postavljen na osnovi socijalne države, živit će samo oni koji će se pokoravati takvom sustavu.

Zar vas ovo ne podsjeća pomalo i na situaciju u našoj zemlji? Sve manje ljudi ima mogućnosti imati djecu, jer jedva mogu i sebe prehranjivati. Svi smo mi još danas u toj mreži novog sustava koji nas izjeda iz dana u dan. Mi smo robovi Hrvatske, svakim danom pridružuje nam se desetak novih. Hrvatska je rob Europske unije a Europska unija je rob banaka. Banke su robovi Novog Svjetskog Poretka i tako se vraćamo na početak priče.

Zašto u RH još nitko ne postavlja pitanje: “Kako će Hrvatska platiti godišnje članstvo u EU”? Ulazimo u godinu kada postajemo punopravna članica a nemamo za sebe? Nemamo za spas vlastitog gospodarstva, za nove tvornice i nova ulaganja, za plaće i mirovine, ali imamo za članstvo u EU? Kako je to moguće? I sve to iz razloga kako bi naši političari mogli imati velika primanja, grijući svoje fotelje u Europskom parlamentu? Ma kako smo mi to mogli dopustiti? No opet, s obzirom kako smo mogli slobodno gledati kako nas Ivo Sanader sve pravi majmunima i kako nas hladnokrvno krade, a puno ih je i pljeskalo dok je držao svoje “dramatične govore” za spas RH od kriminala, ne čudi me da smo pristali biti robovi, opet.

I onda dno dna “spasonosnog rješenja” u našeg naroda koji je “napokon postao svjestan”. Odlazak iz Hrvatske!!! Hahahaha, ne mogu vjerovati. Ali kako god želite, neka vam je sretan i uspješan put. Nikako ne možete shvatiti da se u uspjeh trebaju uložiti i trud i novac, također i sreća. Bilo to u Hrvatskoj, Kanadi ili na Mjesecu. Bitan je rad, bitan je trud i bitno je znanje. Samo treba biti inovativan, ne opčinjen reklamama, koje su također jako bitno sredstvo djelovanja Novog Svjetskog Poretka. Život nije film niti je bajka, a još manje sapunica sa televizije.

Naravno, neki će sada sebi reći “što pametuješ kada ja to sve znam”. Zato moram napisati kako se meni povraća od takvih osoba. Iste te osobe vole puno kritizirati na način kako su “svi glupi a ja sam pametan”. Poruka takvima i je ova kolumna, koja će upravo ovakvim pisanjem pomoći “da i ostali postanu pametni”. Ono što pokušavam reći, iako je nekima ideja Svjetskog poretka odavno poznata, još uvijek postoje oni koji nisu sa njom upoznati. Nažalost, najviše se tu ubrajaju bakice i djedice koji nemaju internet i nisu toliko upoznati sa činjenicama u svijetu (još manje internet imaju zemlje “Trećeg svijeta”, kojima nema pomoći dok je tu Novi Svjetski Poredak, kojemu nije u interesu i da npr. Afrika iskoristi svoja prirodna bogatstva).

Koja je naša uloga u tome? Ta da sve ovo prenesemo na način kako ćemo biti kolegijalni a ne na način da ćemo kritizirati “ja to sve znam, nije me briga”. Istina, zato nam i jesu na vlasti oni koji provode djela Svjetskog poretka,  jer “Ti” sve znaš, ali shvati kako nisi jedini koji izlaziš na izbore. Izlaze i spomenute bakice, koje nisu svjesne u kakvom danas svijetu živimo. Zaključak je sljedeći: Nije svijet otišao k vragu zbog Novog Svjetskog Poretka, već zbog onih koji vole “biti pametni i sve znaju”, ali u  prvom redu znaju kritizirati. Zbog vas draga gospodo, Svjetski poredak i postoji. Lezite i kritizirajte i dalje, to će nas zasigurno sve spasiti. Ja ću se boriti za istinu i pravdu, jer kontrolu nad životom neću tako lako prepustiti drugom. Jer ja vjerujem u pobjedu dobrog protiv zla. 

“I Zvijer bi uhvaćena, a s njom i Lažni Prorok koji je u njenoj nazočnosti činio znamenja i njima zavodio one što su primili žig Zvijeri”
 
 
izvor: politika.hr
 
 
PRETHODNI ČLANAK

TEORIJA ZAVJERE: Hitler je Poslije Rata Živio i Radio u Argentini !
Hrvatska internet Agenda: U 2013. pripazite što pišete na internetu!

Filed under: Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

reklama