Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Novi Svjetski Poredak, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA » Nisu li malo uranili? NASA je objavila video Majanske Apokalipse 10 dana ranije !

Nisu li malo uranili? NASA je objavila video Majanske Apokalipse 10 dana ranije !

Majanski-kalendar-NASANASA čini se da je samopouzdana u svezi proročanstva da svijet neće okončati, a kojeg su objavili kroz video ranije nego što je trebalo

NASA je objavila video prije roka rješavanja “mita” i uvjerenja da će svijet završiti 21. prosinca.

Video, koji je očito bio namijenjen objavljivanju i puštanju dan nakon 21.prosinca, počinje sa: “22. prosinac 2012. Ako gledate ovaj video, to znači jednu stvar – svijet nije završio jučer…”

To ide u pokušaj razotkrivanja ideje takozvanog “majanskog proročanstva”, datum koji je temeljen na zabludama.

Razrađujući argumenate točku po točku – ovaj video stavlja na počinak katastrofalno proročanstvo, uključujući pobijanje ideje da će sunce ozračiti atmosferu ili da će drugi planeti se razbiti u Zemlju.

Doista NASA se pojavljuje tako samouvjerena u njihovom predviđanju da svijet neće doći do kraja, te su izdali video ranije.

Pokušaj pobijanja teorije kraja svijeta nije došla prvo iz NASA-e.

Oni su objavili nekoliko poruka na svom blogu, objašnjavajući zašto oni vjeruju da svijet neće završiti, piše: “Svijet se neće okončati u 2012. Naš planet postoji već više od četiri milijarde godina, a vjerodostojni znanstvenici u svijetu znaju da nema opasnosti povezane s 2012. “

A odgovor na pitanje “Da li je kraj Majanskog kalendara u prosincu 2012? NASA odgovara: “Baš kao što vaš kalendar kojeg imate na zidu kuhinje neće prestati postojati nakon 31. prosinca, kalendar Maja ne prestaje postojati 21. prosinca 2012. Ovaj datum je kraj dugog razdoblja Maja, ali onda – baš kao vaš kalendar počinje opet na 1. siječnja – još jedno dugo računanje vremena za Majanski kalendar “.

Prema nekim interpretacijama drevnog kalendara Maja, 21. prosinca će signalizirati kraj 5125 – godišnjeg ciklus poznatog kao Dugo Odbrojavanje – i da će dovesti do apokalipse.

Razbacana izvješća govore o panici u Kini i Rusiji, o kupnji svijeća i osnovnih potrepština . Također je izvješteno o izletima u skloništa za opstanak u Americi.

Zašto se znanstvena NASA toliko zabrinula oko smaka svijeta, nije nam jesno. Zašto se toliko zabrinula u pobijanju činjenica o kraju svijeta, to nitko ne zna. Možda je u pitanju samo … samoreklama NASA-e.
 

 
 
izvor: independent.co.uk, youtube.com/uredio: nsp
 
 
PRETHODNI ČLANAK

FARMACEUTSKA MAFIJA: Dr. Lidija Gajski izjavljuje - Izmišljaju bolesti i ljude "truju" ljekovima
Noam Chomsky: Teror Zapada

Filed under: Featured, Novi Svjetski Poredak, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , ,

reklama