Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, VIJESTI IZ SVIJETA » Bilderberg konferencija je sve bliže ! Occupy Bilderberg aktivisti su spremni.

Bilderberg konferencija je sve bliže ! Occupy Bilderberg aktivisti su spremni.

bilderberg grupaGrupa pod nazivom “Occupy Bilderberg” skuplja snagu za predstojeći sastank u Chantilly Virginia, uz pomoć svjetskih aktivista u znak prosvjeda protiv tajnog godišnjeg sastanka koji uključuje najveće moćnike na zemaljskoj kugli.

Bilderberg Grupa je do sada potvrdila da će održati konferenciju 2012 u Westfields Marriott Washington Dulles hotel u Chantilly, Virginia od 31. svibnja do 3. lipnja.

Bilderbergeri mrze biti pod svjetlima reflektora i da budu centar pažnje. Samo u posljednjih nekoliko godina da su mediji priznali njihovo postojanje i postojanje same grupe, koja je obuhvaćala oko 120 moćnika u području poslovanja, politike, medija, akademske zajednice i bankarstva,  grupa je bila prisiljena postaviti web stranice i izdati godišnje priopćenje.

To se zapravo desilo zahvaljujući činjenici da se sve veći broj prosvjednika okuplja ispred Bilderberg mjesta sastanaka i demonstrira protiv elitističkog okupljanja i njihove uloge u tajnom upravljanju svjetskim događajima izvan djelokruga demokratske izabrane vlade.

Alex Jones poziva na Okupirnje Bilderberg, aktivistička zajednica je prešla u petu brzinu. Detaljna Facebook stranica je postavljena na web pored brojnih drugih alternativnih medija web stranice koje isto tako pripremaju uza ukrcavanje na brod za prosvjede protib Bilderberg grupe.

Pozivamo mnoge ljude da krenu prema Virginiji krajem mjeseca, te tražiti ono što mainstream mediji redovito ne uspijevaju ostvariti – govori istinu o vlast i dobiti zahtjevnije odgovore kao da zašto Bilderberg sudionici misle da mogu kršiti zakone svoje zemlje, kao što kao Loganov Zakon u Americi i njegovi ekvivalenti u drugim zermljama.

Kao što smo iscrpno dokumentirali, postoje brojni primjeri kojima se ilustriraju činjenice da Bilderberg nije samo “okupljanje govornika” kao što su neki od korporativnih novinara tako označili tu konferenciju, već mjesto gdje se stvara konsenzus za provedbu obje -  nacionalne i geopolitičke politike.

U 2009., Bilderberg predsjednik Étienne Davignon hvalio se o tome kako je euro kao jedinstvena valuta, zamisao Bilderberg grupe.

“Sastanak u lipnju u Europi, Bilderberg Grupe – neformalni klub vodećih političara, poslovnih ljudi i mislilaca, pod predsjedanjem g. Davignon, mogao bi ‘”poboljšati razumijevanje” buduće svjetske akcije, na isti način kako su pomogli stvoriti euro u 1990.godini”  izvijestio je EU Observer u ožujku 2009.

Temelji za EU i na kraju Eura kao jedinstvene valute postavila je tajnovita Bilderberg grupa sredinom 1950. godine Bilderberg dokumenti koji su iscurili dokazuju da je program za stvaranje europskog zajedničkog tržišta i jedinstvene valute, formulirao Bilderberg 1955. godine
 

 

 
čitajte više na PrisonPlanet.com
 
 
PRETHODNI ČLANAK

Zemlje PIGS-a tonu sve dublje: Italija izvodi vojsku na ulice ! Provodi se američki plan ?!
Proizvodnja nasilja

Filed under: Featured, Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

reklama