Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Illuminati, Masoni, VIJESTI IZ SVIJETA » Francois Hollande je još jedna Bilderberg marioneta ?!

Francois Hollande je još jedna Bilderberg marioneta ?!

Francois Hollande je druga Bilderberg marioneta: Upoznajte novog francuskog šefa Hollande-a, jednako kao i stari, u vlasništvu i pod kontrolom Rothschild-a, Hollande i Sarkozy su 2 lica istog rđavog novčića koji je korišten za kupnju Francuske !

 

…imaginarno globalno zatopljenje, imaginarni teroristi, i imaginarni dug … Elite su izgubile informacijski i medijski rat ! Tu su sada Milijuni probuđenih ljudi koji su odlučni otpuhati poklopac Elitnog demonskog stroja!

Američki socijalna država će bankrotirati, a također i američko carstvo. Oboje trebaju biti likvidirane kako bi se stvorilo prosperitet i slobodu kod kuće. Najveći program socijalne skrbi je Pentagon.

Gospođa Merkel i britanski premijer David Cameron su i dalje za sve mjere “štednje”. Željezna Lady Angela je žarko htjela kralj Sarko ostane na mjestu. Ipak Hollande je poslao posebne izaslanike u Berlin prošlog tjedna. Kao pragmatičar, znao je da Merkelica vidjela iz prve ruke kako Sarko također može biti arogantan i nepredvidljiv.

Hollande je skroman, stoji na zemlji, pragmatičar, ekonomist koji je učio na jednom elitnom učilištu Po u Parizu. On nije radikalan. “Merkollande” će se morati rađati iz pragmatizma. Stvarno tvrd orah će biti njemački ministar financija Wolfgang Schaueuble – “Grof od štednje” u eurozoni.

Merkel i Schaueuble bi trebali biti sjeckani do smrti od bande Vizigota da puste svoj fiskalni pakt – za koju se i kralj Sarko pretplatio. Mario Draghi – bivši član Goldman Sachs-a i predsjednik Europske središnje banke (ECB) – želi rasta tog pakta i gleda na to kao dobro. On kao neo-liberalna elita – to vidi kao čak još slobodnije tržište, možda u kombinaciji s više javnih investicija u infrastrukturi.

Hollande je potpuno protiv nekontroliranog, nereguliranog mega-slobodnog tržišta.

Tijekom svoje kampanje, Hollande ne drži zabrane da utvrdi tko je “neprijatelj”  u svijetu financija. Nije ni čudo da će Wall Street i City of London vidjeti – i nastavit će se vidjeti -  da je Hollande opasniji od Vladimira Lenjina. Dakle, bojno polje je nacrtano, Hollande protiv neo-liberalizma i “tržišta”, Hollande kao Don Quijote u odnosu prema željeznoj trojci: ECB, MMF i Europska komisija (EC).
 

 

 
izvor: geraldcelentechannel.blogspot.com, youtube.com
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=8842"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]

NWO planovi: Najbrže rastuća religija u Americi je Islam !
Karta nuklearnih eksplozija od 1945 - 1998 godine: Razlog zašto Amerikanci ne mogu držati prodike Sjevernoj Koreji

Filed under: Illuminati, Masoni, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

reklama