Articles Comments

New World Order | Croatia » Featured, Illuminati, Masoni, VIJESTI IZ SVIJETA » Sarkozy ostaje francuski predsjednik, uz pomoć prijevare !?

Sarkozy ostaje francuski predsjednik, uz pomoć prijevare !?

sarkozy hollandeObjavljujemo izvatke iz  procjene ekonomskog i geopolitičkog razvoja situacije u svijetu i Europi tijekom narednog desetljeća, dakle do 2020 godine. Dolje navedeno je samo za 2012. u svezi izbora u Francuskoj. Uz to, jedna ograda: sve što slijedi nije trasa puta s točnim opisom broja zavoja i stupnjevima uspona ili nizbrdica. Scenario koji slijedi nije detaljni opis nekih budućih događaja. Svrha mu je samo pomoću relativno razumljivih pojmova prikazati trendove. Ove ‘kronike budućnosti’ samo su slika mnogo temeljitijih analiza koje se mogu pronaći na drugim mjestima.

 

2012: Nakon masakra 200 američkih vojnika u jednoj bazi u Afganistanu, SAD najavljuje potpuno povlačenje iz zemlje. Mreža ekonomskih veza u svijetu u sve je lošijem stanju; proizvodnja velikog broja proizvoda prekinuta je zbog masovnih bankrota ključnih elemenata u proizvodnom lancu. Ponovno se naziru ekonomski blokovi jer više nitko ne želi (nije u stanju!) funkcionirati prema regulativi Svjetske trgovinske organizacije. Teme poznate iz problematike zaštite okoliša premještaju se u ekonomsku i geopolitičku sferu; Europa prijeti visokim carinama na sve proizvode za koje se procjenjuje da tijekom proizvodnje ugrožavaju okoliš. Azija uvodi embargo na američke poljoprivredne proizvode. Washington još jednom s tisuću milijardi dolara spašava velike banke od bankrota. I novi General Motors objavljuje da traži zaštitu od zajmodavaca (dakle objavljuje bankrot). Vrijednost dolara pada za daljnjih 15%. Kina, Rusija, Japan  te države proizvođači nafte objavljuju da u njihovim valutnim rezervama više nema britanske funte; vrijednost funte pada 50%.

Velika Britanija je prisiljena prodati Royal Bank of Scotland i Lloyd’s. Putin opet postaje predsjednik Rusije, a Obama gubi izbore od Republikanca koji namjerava sačuvati nacionalno jedinstvo i boriti se protiv unutrašnjeg neprijatelja. Uz masovne izborne prijevare Sarkozy ostaje francuski predsjednik. U Italiji Sjeverna liga dobija 60% glasova i traži referendum o podjeli Italije. Katalonija objavljuje jednostranu secesiju dok Škotska i Wales zahtijevaju formiranje federalne države. U Sjevernoj Irskoj IRA se vraća oružanoj borbi. U SAD-u pokušan je atentat na predsjednika Fed-a. Kina i dalje održava juan vezan na dolar dok rastu monetarne tenzije između zemlja ASEAN-a.
 
Ova predviđanja, su se pokazala puno puta istinitima, pitanje je da li će biti ovog puta! Samo da napomenemo da su predviđanja napisana prije 2010. godine. Između ostalog, Sarkozy je i član Komiteta 300.
 
preneseno i uređeno sa amac.hrvati-amac.com
 
 
PRETHODNI ČLANAK

Masovni generalni štrajk u Sloveniji ! Policija u štrajku, vojska na ulicama!
SAD odobrio cenzurirano izdanje: Članak o smrtonosnom soju H1N1 objavljen u časopisu Nature

Filed under: Featured, Illuminati, Masoni, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , ,

 
reklama