Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, GLOBALNA KRIZA, Illuminati, Masoni, VIJESTI IZ SVIJETA » NATO Summit 2012 Chicago: Prilika za provedbu Militarističkog zakona i masovnu evakuaciju

NATO Summit 2012 Chicago: Prilika za provedbu Militarističkog zakona i masovnu evakuaciju

obey chicagoAko se Zakon o Sigurnosti Prijevoza usvoji na većini javnih mjesta, ako tisuće dronova leti nad nebom Amerike i National Security Agency-a ima novi Echelon centar za prisluškivanje u Utah-u, i ako to nije bilo dovoljno da vas uvjeri da živimo u policijskoj državi, onda će možda najnovije vijesti iz Chicaga, promijeniti vaše mišljenje.

Kako se svjetski lideri pripremaju za susret u vjetrovitom gradu za njihog godišnjeg summita NATO-a, američki savezni dužnosnici rade grozničavoj provedbi sigurnosne mreže tako široke da obuhvaća cjeli Cook County, Illinois.

Dok se međunarodni sastanak tradicionalno susreće s većom prisutnošću policije i pripremama za moguće prosvjede ili nerede, koji se događaju na američkom tlu u očekivanju sastanku 20.svibnja u središtu Chicago-a, može se protumačiti samo na jedan način – Provedba Obaminog regionaliziranog Militarističkog (ratnog) zakona.

Prošli tjedan dužnosnici Crvenog križa su izvijestili da su dobili instrukcije od: grad Chicago, Ministarstvo domovinske sigurnosti i Tajne službe koje ih je uputilo da se pripreme za masovnu evakuaciju grada u slučaju nužde tijekom summita NATO-a. Crveni križ bi trebao pripremiti skloništa i hranu za stanovnike u slučaju takve evakuacije.

Na krilima te objave, više detalja se pojavilo i oni sugeriraju da je Savezna sigurnosna agencija u potpunosti izgubila svoje kuglice.

Gradski dužnosnici za planiranje NATO-a kongresa u Chicago-u navodno drže u mraku stvari u svezi federalnih sigurnosnih planova i federalnih agencija kao što su tajne službe odbile objavile objaviti bilo kakve podatke: o tome.

…prema izvješću DZS-a 2, Tajna služba je odbila čak priznje plana i “Dužnosnici Chicago-a kažu da plan ne dolaze od njih.

…Unatoč činjenici da je plan za evakuaciju građana dolio vatru na paranoju i pomutnju među stanovnicima, informacije o postupku naizgled su stavljene u tajnost.

Izvor: Infowars

Ono što znamo je da se Crveni križ i lokalne vlasti pripremaju za masovne evakuacije tisuća stanovnika u slučaju slučaju “nacionalne sigurnosti”, barikade su postavljene za kontrolu prometa, na izlazima iz grada, gradskim prometnicama, a i ulice su se potpuno ugasile i ograničile za promet i ne-službeni pristup. Masovni pritvorni centri se pripremaju za primanje stotine zatočenika, a teško naoružani sigurnosni timovi će biti raspoređeni ovog tjedna tjedna uoči summit, da bi se stanovnici priviknuli na militarizaciju svojeg grada.

Ili je Nacionalna obavještajna agencija u SAD-u dobila vjetar u leđa za sprječavanje napada koji će se dogoditi u Chicago-u u svibnju, ili pak otvoreno stvaraju krizu kojom pokušavaju usaditi u Amerikance, misao, da postoji apsolutna moć nad našim domovima, životima i svakodnevnim aktivnostima, te da sve leži u rukama naše dobronamjerne, svemoguće vlade.

Gledajući unatrag na Izvršne naloge i Zakonodavstvo Kongresa u posljednjih deset godina, može se pretpostaviti da je ono što se događa u Chicagu nije neka poluprovedena vježba.

Tako će život u Americi biti izgledati u budućnosti. Zakon o Autorizaciji Narodne Obrane, u kombinaciji s elementima Građanskog Akta (Patriot Act):

  • Ograničiti sposobnost naroda da u miru sastavlja i piše peticije Vladi za odštetu od nedaća, u biti se potpunosti sažima pravo na slobodu govora
  • Prepoznati i označiti sve aktivnosti koje prijete i potkopavaju državu i koje su “terorističke” po prirodi
  • Zadržati gornje navedene teroriste na neodređeno vrijeme bez naknade ili suđenja
  • Postaviti naoružane vojne osobe u policijske kapacitete na ulicama Amerike
  • Bilježiti, sakupljati, označavati i djelovati na bilo koje podatke prikupljene putem e-pošte, telefonskih poziva, tekstualnih poruka SMS i društvenih mreža.

 

Za one koji žele zakopati glavu u pijesak i žele se pretvarati kao da je zakonodavstvo nacionalne sigurnosti usmjereno prema zaštiti od “terorista”, a ne za ograničavanje slobode prosječnih Amerikanaca, neka pogledaju malo oko sebe….

Upravljačka mreža se postavila na mjesto, to se događa upravo ovdje i sada, i to više nije tajno. Ovlasti koje nam se razotkrivaju su upravo ono što je plan i oni će ga provesti grad po grad, grad po grad, jedan po jedan Amerikanac u isto vrijeme….
 

 
 
PRETHODNI ČLANAK

Tito je bio engleski špijun - Jugoslavenske Tajne Službe
Soda Bikarbona je Dokazani Lijek Protiv Raka ! Spustite kiselost tijela.

Filed under: Featured, GLOBALNA KRIZA, Illuminati, Masoni, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

reklama