Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, VIJESTI IZ SVIJETA » Grčka uvodi PRVI KONCENTRACIJSKI LOGOR u Europi !?

Grčka uvodi PRVI KONCENTRACIJSKI LOGOR u Europi !?

koncentracijski logor GrčkaČini se da sadašnje okolnosti štednje Grčkoj nisu bile dovoljno već loše, jer se čini da se zemlja sprema postaviti desetak logora diljem zemlje.

U jeziku koji možda izvađen ravno iz nacističkog leksikonu, ti objekti će biti poznati kao centri “zatvorenog” gostoprimstva.

Zatvaranja i uhićenja neće biti dokumentirana – što znači neželjeni dolazak izbjeglica, koje su pristizale iz Sjeverne Afrike, posebice iz nekad uspješne i najbogatije zemlje u Magreb pojasu, a to je Libija. Većina mediteranskih zemalja su u središtu izbjegličke plime, ali Grčka je do sada jedina zemlja koja ih planira obvezno staviti u tor, ili ograditi žicom.

Prvi “prijemni centar” bi se trebao otvoriti u bivšoj vojnoj bazi u blizini Atene u narednih nekoliko tjedana. Zašto odjednom tolika žurba, pitate? Odgovor je jednostavan. Opći izbori su zakazani za 6. svibnja. Sve stranke širokog spektra, od lijeva na desno su će igrati na kartu imigranata, ali ništa više od glavnih stranaka: PASOK (teoretskih socijalista) i Nove demokracije (nominalno centar-desno). Trenutno njihovi izborni izgledi izgledaju izrazito magloviti. Nova demokracija, na čelu sa Antonis Samaris, nada se oko 22 posto u istraživanjima javnog mijenja, PASOK očekuje ništa manje od 18 posto i nešto sitno.

Noćna mora koja je zabvljala EU, nametnuti grčki kvisling, Lukas Papademos ima mišljenje da nijedna stranka neće završiti s dovoljno mjesta kako bi se osigurala većina u Vouli i nacionalnom parlament, te se valjda nada daljnjem kaosu. Kao dva glavna izazivača, grčki birači se okreću punokrvnim rubnim stranakama ukorijenjenim kako u lijevo tako i u desno.

Može izbiti žestoka svađa između tih krajnjih stranaka, ali oni su ujedinjeni po jednom temeljnom uvjerenju: ukupno protivljenje EU i MMF-u i njihovim surovim paketima koje para srce grčke ekonomije. Nepristojna predizborna žurba od strane glavnih političkih figurica, prikazuje da će iseljenički kampovi privući pažnju birača, govori sama za sebe.

“Imamo obvezu za početak rada ovih zatvorenih ugostiteljskih centara, i mi ćemo se držati te obveze. Prvi centar će biti otvoren prije općih izbora u većoj Ateni, a djelovat će kao model koji će biti prikaz za grčke građane, pokazujući im da su ti objekti sigurni za javnost, te će raditi na visokim standardima zdravlja i higijene “, rekao je ministar “Civilne Zaštite” Michalis Chrisohoidis, ispred svoje stranke Pasok

Jesam li ja jedini u otkrivanju nekog neponovljivo neprimjerenog jezika ovdje?

Uostalom, nisu li nacisti koji su se posvetili zdravlju i higijeni i to stalno ponavljali, osobito kada je došao red na zatvorene “ugostiteljske” kampove osnovanih u korist (i “higijene”) europskih Židova?

Može li se ikada zaboraviti zastrašujuće prevaru o plinskim komorama kao komorama za dimljenje? 

Nema sumnji da je Grčka na čelu izbjegličkog vala škoji se širi s Bliskog istoka, Pakistana, Indije i Afganistana. Taj broj je nejasan jer je broj neregistriranih stranaca u zemlji u velikoj mjerio bio pogađan. Međutim, broj dolazaka je vjerojatno 130.000 u godini što je tako maloj zemlji koja ima nacionalnu populaciju od nešto više od deset milijuna, stvarno zabrinjavajuće pitanje.

Da li su amerikanci izvršili utjecaj na Grčku ili ne, ovo pitanje koncenracijskih kampova je veoma složeno. Dali su američki FEMA kampovi polako stigli u Europu? Vrijeme će pokazati.

više o ovom članku pročitajte OVDJE
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=8249"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]

Tajni život masona Ive Andrića
HRVATSKA = GRČKA, KAOS TEK SLIJEDI ! – 4.dio

Filed under: Featured, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

reklama