Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Illuminati, Masoni, VIJESTI IZ SVIJETA » Breivik ubijao po nalogu: Norveška je žrtva cionističkog terorizma

Breivik ubijao po nalogu: Norveška je žrtva cionističkog terorizma

Anders Behring BreivikNedavno je preko stotinu naše braće i sestara, većina od njih djeca, ležala mrtvo i osakaćeno. Ubijeni su od strane bolesnog Norvežana koji je inficiran od strane vanzemaljske cionističke ideologije.

Iako on sebe zamišlja kao patriotu i domoljubca, on je neprijatelj i izdajica našeg naroda, kao što su politički izdajice i medijske kuće koje su otvorile naše granice i koji slave trenutni genocid Europskog nasljeđa. Te zle sile ustvari vjeruju da je brisanje europske populacije sa lica zemlje, dobra stvar. Tko je zapravo Anders Breivik i kako je on postao tako uvrnut da pobije svoje vlastite građane?
Činjenica je u tome da je Anders Breivik bio fanatični cionist, koji je bio pod utjecajem domaćima cionističkih neokonzervativaca.  Breivik je bio zaštićen od ekstremnog pro-Cionistički nastrojenog židovskog novinara Hans Rustad-a. Druga osoba je Daniel Pipes, jedan od židovskih ekstremista koji je promovirao klanje iračana i amerikanaca u ratu u Iraku, rat za Izrael, a ne za Ameriku. Neokonzervativci podržavaju otvorene granice i masovnu imigraciju.

Oni žele od naših ljudi državnu manjinu u našoj državi. Njihova jedina briga o imigraciji je imigracija Muslimana, zato jer oni to vide kao prijetnju svojoj cionističkoj politici. Breivik je imao fizički mozak jednog Norvežanina, ali propagandni um Cioniste. Mediji su ga prezentirali kao nacionalistu, ali on ustvari nema stvarne ljubavi prema europskoj rasi.

ljetni kamp Norveška Breivik

ljetni kamp mladih u Norveškoj koji je Breivik poubijao

Citirati ćemo ldoslovno njegove riječi od nedavnog posta na blogu: “Bilo kako bilo, mi nismo u poziciji gdje možemo birati i odabrati naše partnere. Zato moramo imati utjecaj na druge kulturne konzervativce da preuzmu anti-rasističku, pro-homoseksualnu, pro-Izraelsku liniju razmišljanja”.

Kad je ovaj smjer bio odabran, možemo ga dići na slijedeću razinu. Mediji nisu objavili da je on napao ljetni kamp koji je posebno bio omražen od strane židovskih ekstremista u Izraelu i po čitavom svijetu. Prominentni Izraelci su zaprijetili Norveškoj koja se drznula osuditi Izraelski terorizam u Gazi. Židovi su sipali enormnu mržnju i zlostavljanje prema Norveškoj. Samo nekoliko dana prije masakra, izraelska web stranica Rutter je stavila fotografiju istog tog kampa gdje je Breivik ubijao i ranio oko 150 europljana. Nakon strašnog ubojstva nevine djece u Norveškoj, cionističke web stranice su bile prepune zla i komentara koji su slavili ubojicu, rugajući se žrtvama. Znam da vas je ovo šokiralo.

Dalje pogledajte u videu….
 

 
 
PRETHODNI ČLANAK

LISTA ČLANOVA: Rimski Klub i Komitet 300
TOP 10 najčuvenijih špijuna

Filed under: Illuminati, Masoni, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

reklama