Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Illuminati, Masoni, VIJESTI IZ SVIJETA » Breivik ubijao po nalogu: Norve┼íka je ┼żrtva cionisti─Źkog terorizma

Breivik ubijao po nalogu: Norve┼íka je ┼żrtva cionisti─Źkog terorizma

Anders Behring BreivikNedavno je preko stotinu na┼íe bra─çe i sestara, ve─çina od njih djeca, le┼żala mrtvo i osaka─çeno. Ubijeni su od strane bolesnog Norve┼żana koji je inficiran od strane vanzemaljske cionisti─Źke ideologije.

Iako on sebe zami┼ílja kao patriotu i domoljubca, on je neprijatelj i izdajica na┼íeg naroda, kao ┼íto su politi─Źki izdajice i medijske ku─çe koje su otvorile na┼íe granice i koji slave trenutni genocid Europskog naslje─Ĺa. Te zle sile ustvari vjeruju da je brisanje europske populacije sa lica zemlje, dobra stvar. Tko je zapravo Anders Breivik i kako je on postao tako uvrnut da pobije svoje vlastite gra─Ĺane?
─îinjenica je u tome da je Anders Breivik bio fanati─Źni cionist, koji je bio pod utjecajem doma─çima cionisti─Źkih neokonzervativaca.┬á Breivik je bio za┼íti─çen od ekstremnog pro-Cionisti─Źki nastrojenog ┼żidovskog novinara Hans Rustad-a. Druga osoba je Daniel Pipes, jedan od ┼żidovskih ekstremista koji je promovirao klanje ira─Źana i amerikanaca u ratu u Iraku, rat za Izrael, a ne za Ameriku. Neokonzervativci podr┼żavaju otvorene granice i masovnu imigraciju.

Oni ┼żele od na┼íih ljudi dr┼żavnu manjinu u na┼íoj dr┼żavi. Njihova jedina briga o imigraciji je imigracija Muslimana, zato jer oni to vide kao prijetnju svojoj cionisti─Źkoj politici. Breivik je imao fizi─Źki mozak jednog Norve┼żanina, ali propagandni um Cioniste. Mediji su ga prezentirali kao nacionalistu, ali on ustvari nema stvarne ljubavi prema europskoj rasi.

ljetni kamp Norveška Breivik

ljetni kamp mladih u Norveškoj koji je Breivik poubijao

Citirati ─çemo ldoslovno njegove rije─Źi od nedavnog posta na blogu: “Bilo kako bilo, mi nismo u poziciji gdje mo┼żemo birati i odabrati na┼íe partnere. Zato moramo imati utjecaj na druge kulturne konzervativce da preuzmu anti-rasisti─Źku, pro-homoseksualnu, pro-Izraelsku liniju razmi┼íljanja”.

Kad je ovaj smjer bio odabran, mo┼żemo ga di─çi na slijede─çu razinu. Mediji nisu objavili da je on napao ljetni kamp koji je posebno bio omra┼żen od strane ┼żidovskih ekstremista u Izraelu i po ─Źitavom svijetu. Prominentni Izraelci su zaprijetili Norve┼íkoj koja se drznula osuditi Izraelski terorizam u Gazi. ┼Żidovi su sipali enormnu mr┼żnju i zlostavljanje prema Norve┼íkoj. Samo nekoliko dana prije masakra, izraelska web stranica Rutter je stavila fotografiju istog tog kampa gdje je Breivik ubijao i ranio oko 150 europljana. Nakon stra┼ínog ubojstva nevine djece u Norve┼íkoj, cionisti─Źke web stranice su bile prepune zla i komentara koji su slavili ubojicu, rugaju─çi se ┼żrtvama. Znam da vas je ovo ┼íokiralo.

Dalje pogledajte u videu….
 

 
 
PRETHODNI ─îLANAK

LISTA ─îLANOVA: Rimski Klub i Komitet 300
TOP 10 naj─Źuvenijih ┼ípijuna

Filed under: Illuminati, Masoni, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

reklama