Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » UNICEF Pripremanje djece za prikriveno ubijanje pomoću cijepiva: “Misija za Imunitet”

UNICEF Pripremanje djece za prikriveno ubijanje pomoću cijepiva: “Misija za Imunitet”

djeca cjepivo nwo AIDS Ebola SIDAUNICEF, Dječji fond Ujedinjenih naroda i švedski proizvođač igračaka BRIO udružili su snage kako bi djeca spremna za njihov dolazak i cjepljenje pomoću cjepiva koje prikriveno ubija

Misija: Dizajnirane igračke da djeca zavole svoje cjepivo koje ubija.

“UNICEF između ostalog razvija i prodaje visoko kvalitetne igračke i darove već više od 30 godina. Prodaja tih proizvoda je doprinijela spašavanju milijuna dječjih života diljem svijeta “, izjavila je uprava kompanije BRIO.

Igračka je dizajnirana kako bi prikazala UNICEF globalistu kao junaka koji spašava svijet:

“Misija za Imunitet” je klasična BRIO drvena željeznička pruga koja se temelji na jednostavnoj priči, koja će istaknuti UNICEF-ov rad u području cijepljenja. Proizvod sadrži 26 komada i knjigu priča.

U knjizi priča, Siruv, gadan virus dolazi do sela i djeca moraju nazvati CEF-a i UNICEF-ovog heroja. CEF odmah dolazi spasiti djecu. S vozilom hitne UNICEF pomoći, on donosi cjepivo za njih i kada su djeca bila cijepljena, CEF uništava Siruv te ga odvodi u pritvor. Sada su djeca sigurna.

Proizvod je namijenjen djeci u dobi od 3 godine na dalje.

Filozofija misije igre je razvijena imajući na umu djecu i odrasle. Roditelji mogu komunicirati sa svojom djecom čitajući im knjigu sa pričama, što daje mogućnost djeci da postavljaju pitanja, i na zabavan način, postaju socijalno svjesni.

brio igračke

Brio igračke, i CEF - superheroj koji djecu spašava od smrtonosnog virusa

Šteta nanesena djeci u trećem svijetu – koja će i uskoro  doći i ovdje u zapadni svijet pod eventualnim obveznim režimom cijepljenja protiv gripe – nije izrečena kroz istinu o cijepljenju.

Na primjer, u 2004. godini, nigerijski farmaceutski znanstvenik i Ahmadu Bello, dekan Sveučilišta u Zariji, uzeo je WHO uzorke za analizu oralnog polio cjepiva u Indiju. Dokaz o ozbiljnoj kontaminaciji cjepiva je pronađen. Na pitanje zašto globalistička organizacija voli dijeliti kontaminirana cjepiva, znanstvenik Haruna Kaita je odgovorio:

“Ovi proizvođači ili promicatelji tih štetnih tvari imaju skrivene nakane koje samo daljnja i opsežna istraživanja mogu otkriti.
Drugo, uvijek su nas uzimali u trećem svijetu kao zdravo za gotovo, misleći da mi nemamo kapaciteta, znanje i opremu za provođenje ispitivanja da bi se otkrio otrov u cjepivima. I nažalost oni također u UNICEF-u imaju ljude koje brane svoje zločine u našoj sredini, a najgore je da još uvijek neki od njih su trebali biti naši vlastiti stručnjaci koji bi štitili naše interese.”

Harun Kaita je tražio da proizvođači kontaminiranog cjepiva “budu kazneno gonjeni kao bilo koji drugi kriminalac.”

To nije bio prvi put da su ljudi u trećem svijetu prevareni u uzimanju opasnih toksina, virusa raka i kemikalija namijenjenih za sterilizaciju žena. “Milijuni žena Meksika, Nikarague i Filipina su preverene u uzimanju tetanus cjepiva, od kojeg su neka bila usko vezana s ženskim hormonima koji možgu uzrokovati spontani pobačaj i sterilizaciju.

U 1995. katolička organizacija pod nazivom Ljudski život optužila je Međunarodni WHO za promicanje ovog kanadskog cjepiva protiv tetanusa, koje je vezano sa hormonom pod nazivom Ljudski koriogonadotropni hormon (HCG). Sumnje su krenule kada je cjepivo protiv tetanusa  propisano u osobitoj dozi više od pet injekcija tijekom tri mjeseca, i preporučeno samo ženama fertilne dobi.

“Kada je neuobičajno veliki broj žena počeo dobivati vaginalna krvarenja i pobačae nakon cjepiva, aditiv u obliku hormona je otkriven kao uzrok”, piše doktor Alan Cantwell.

“U glavnoj bolnici u Mbararai tijekom tog mjeseca više od 600 djece od ukupno 1977, je umrlo nakon polio cjepiva.”, piše ugandski Kihura Nkuba. “Dakle, čak i neki od skromnih liječnika koji su se u početku bojali izaći u javnost sa svojim izjavama, počeli su izlaziti i davati informacije govoreći: “Da, znali smo da je oralno polio cjepivo problem, jer čim ga dijete uzme, dobije temperaturu i njihovo zdravlje ide nizbrdo i ne postoji ništa što možete učiniti.”

Dana 11. svibnja 1987, London Times je objavio: “cjepivo protiv velikih boginja uzrokuje AIDS virus.”

U članku se ističu dokazi koji povezuju cjepivo za iskorjenjivanje programa velikih boginja pod pokroviteljstvom Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) i AIDS-a u Africi. Gotovo 100 milijuna Afrikanaca koji žive u središnjoj Africi su cijepljeni od strane Svjetske zdravstvene organizacije (WHO). Cjepivo je odgovorno za buđenje “uspavanog” AIDS virusa na kontinentu.

Godine 1987, doktor William Campbell Douglass je izjavio na konferenciji pod pokroviteljstvom Nacionalne Federacije za Zdravstvo u Monroviji, Kalifornija, tko je odgovoran za ubojstvo bezbroj Afrikanaca virusom SIDE-e (AIDS). U svojoj knjizi 1989 pod naslovom “AIDS: Kraj civilizacije”, Douglass tvrdi da je WHO umješan u stavljanje virusa AIDS-a u afrička cjepiva.

aids_svijet SIDA zaradaOn okrivljuje “virologe svijeta, čarobnjake, koji su nam donijeli tu smrtonosnu kugu, i formirali jedinstvenu frontu koja negira da je laboratorijski virus stvoren od poznatih smrtnosnih životinjskih virusa.” Prema Douglassu, cjepiva su dizajnirana kako bi napala ljudski imunološki sustav.

U nastajanju virusa AIDS-a i bolesti pod nazivom Ebola, dr. Leonard Horowitza sa Harvarda, objavio je dokumente koji dokazuju da je AIDS proizveden u laboratorijima američkih sveučilišta i od strane američkih vojnih proizvođača biološkog oružja, te je tijekom 1960-ih i 70-ih prerušen u posebno cjepivo protiv virusa raka kao Program Nacionalnog Instituta za Zdravstvo i Nacionalnog Instituta za Rak.

Horowitz zaključuje da je HIV raširen istovremeno među gay muškaracima u SAD-u i crnacima u Africi u kasnim 70-ih godina kroz program eksperimentalnih cjepiva, posebno kroz cjepivo protiv hepatitisa B koji je razvila tvrtka Merck, Sharpe, i Dohm Inc.

No, pošasti cjepiva nisu ograničene više na treći svijet – Zapad se nedavno spremao za cijepljenje javnosti pod krinkom lažnog WHO proglasa o pandemiji H1N1.

Kao što je navedeno od strane istražnog novinara Wayne Madsena i njegovih izvora – posebice o glavnom znanstveniku Ujedinjenih naroda, koji je ispitao pojavu smrtonosnog Ebola virusa u Africi, kao i HIV / AIDS žrtve – H1N1 ima određene transmisijske “vektore” koji upućuju na novu vrstu gripe koja je genetski proizvedena kao vojno biološko oružje za ratovanje.

UN-ov stručnjak vjeruje da su Ebola, HIV / AIDS, a trenutno i virus A-H1N1 svinjske gripe, agenti biološkog oružja i ratovanja.

U međuvremenu, Novi Svjetski Poredak je započeo svoju propagandnu užurbanu kampanju koja također cilja djecu i roditelje podjednako s naizgled bezopasnim igračkama, dizajniranim da vas uvjere da su otrovna cjepiva sigurna. UNICEF vam kroz priču vezanih uz te igračke, pere mozak, poput veš mašine.

 

 
 
(blacklistednews.com, infowars.com po nalogu UNICEF aktivistice/uredio: nsp
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=8168"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]
[facebook]

UROTE I ZAVJERE:Hrvati su bili prljavi koljači, a Tomislav nije ni okrunjen ?!
DOBRI DEČKI: CIA agenti razotkrivaju "Tajne CIA-e"

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

reklama