Articles Comments

New World Order | Croatia » Illuminati, Masoni » Opća pobuna protiv NWO: Poljska ne planira usvojiti euro u 2015.

Opća pobuna protiv NWO: Poljska ne planira usvojiti euro u 2015.

euroPoljski ministar financija Jacek Rostowski je dematirao vijesti koje su došle u javnost o usvajanju eura u 2015. godini.

Vlada je izjavila da Poljska neće usvojiti Europsku valutu u 2015. , ali će razmisliti o Fiskalnom paktu.

Ministar financija Jacek Rostowski je rekao u ponedjeljak u Brusselsu da Poljska  nema namjeru ući u eurozonu u 2015.

Rostowski je još nadodao da će u 2015. poljski deficit biti spušten na ispod 1 posto BDP-a, usporedno sa 2011. u kojoj je bio 5,6 posto. To bi značilo suočavanje sa većinom zahtjevnih kritarija za konverziju lokalne valute, zlote u euro.

Rostowski predsjednik vlade Donald Tusk su razgovarali na tiskovnoj konferenciji koja je bila iza samita EU.

Vladini dužnosnici su izjavili da u slijedećim mjesecima u kojima će euro ostati strateki cilj, Poljska želi vidjeti  kako će euro zona riješiti svoje probleme sa dugovima, naročito sa Grčkom, Mađarskom, Italijom, Španjolskom, a uskoro i Hrvatskom.

Nasuprot Velike Britanije ili Danske, Poljska i druge ex-komunističke zemlje otkad su se pridružile EU, nemaju legalnu alternativu ili izbor osim da se pridruže zajedničkoj valuti.

Zemlje koje se hoće pridružiti susreću se sa 5 ciljeva, poznatih kao Maastrichski sporazum ili kriteriji, koji ograničava dugovem, inflaciju, stabilnost valute, kamatne stope i deficit proračuna.

Hrvatska može biti “zahvalna” Poljacima i Englezima, zato jer je to prvi veliki korak k ujedinjenim državama Europe, a to znači da bi Europska unija postala država, i ona bi ta zastava EU bila zastava jedne države koja bi imala svoj ustav, svoju himnu i svoju zastavu.

To znači da EU ide prema jednom ustavu, jednom predsjedniku i jednoj himni….upravo kao i SAD.
 
 
PRETHODNI ČLANAK

Soros je Bankar Rothschilda koji stoji iza Svjetskog Kokainskog Kartela
Izraelski Cionisti će ubiti Obamu ?

Filed under: Illuminati, Masoni · Tags: , , , , , , , , , ,