Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » Obama je gay ? Obamina seksualna prošlost skrivena Ubojstvima Bivših Ljubavnika

Obama je gay ? Obamina seksualna prošlost skrivena Ubojstvima Bivših Ljubavnika

obama homoseksualac gayMajka ubijenog obaminog ljubavnika je progovorila !

U svibnju 2010., washingtonski istraživački novinar i publicist Wayne Madsen je bombardirao javnost s novim otkrivenjem Obaminog članstva u Chicago gay klubu, pod nazivom Klub muškaraca

Donald Young

Madsen je isto tako izvjestio javnost o obaminim seksualnim odnosima, ukljućujući imenovanog washingtonskog političara Donald Younga, javno priznati gay, direktor zbora u čikaškoj crkvi, u kojoj je Obama bio član preko 20 godina – crkva Ujedinjenog Trojstva Kristovove crne teologije oslobođenja. Obamin odnos je isto tako potvrdio Larry Sinclair, koji tvrdi da je imao dva kokainska seksa sa Obamom.

Larry Bland

Bili su svi javno priznati homoseksualci u Wrightovoj crkvi: Larry Bland i Nate Spencer. Kasne 2007, kada se Obama počeo uspinjati prema predsjedničkom mjestu, u intervalu od pola mjeseca, sva tri navedena su “odjedanput” umrla:

Bland je ubijen egzekucijskim stilom 17. Prosinca, 2007;
Young je ubijen egzekucijskim stilom 24. Prosinca, 2007;
Spencer je iznenada umro od sepse, upale pluća, i HIV-a 26. Studenog 2007.reportedly died of septicemia, pneumonia, and HIV on December 26, 2007. (Osmrtnice Blanda i Younga, OVDJE.)

Nate Spencer

Danas, Voungova majka govori o sumnjama da je njezin sin ubijen da bi se zaštitila obamina reputacija i osigurala njegova politička budućnost kao budući predsjednik SAD -a.

Bijela kuća zataškava štetu koja je mogla nastati oko čikaške gay povijesti.

Priča o predsjedniku Barack Obami neće samo tako otići. Sada, u ekskluzivnom intervju sa The Globe časopisom, Norma Jean Young, 76-godišnja majka preminulog direktora zbora crkve Ujedinjenog Trojstva Kristovog, je progovorila i deklarirala da su određene osobe pokušale zaštititi Obamu, ubile njezinog sina na vrhuncu predsjedničke demokratske kampanje, primarno da zaštite Obamu od neugodnog javnog otkrivenja o homoseksualnim osnosima sa njezinim sinom.

Tijelo Donalda Younga je nađeno izrešetano u čikaškom stanu 23. Prosinca, i pokazalo se da je umorstvo djelo profesionalnog ubojice.

Larry Sinclair, homoseksualac koji je izjavio da je imao dva susreta sa Obamom u Chicagu 1999, napisao je knjigu “Kokain, Seks, Laži i Ubojstvo”, u kojoj izjavljuje da je Obama bio povezan sa ubojstvom Younga.

19. Lipanj , 2008, WMR je objavio izvještaj:

“WhiteHouse.com je održala konferenciju za javnost u kojem je objavila video oko Sinclairovog ispitivanju na poligrafu. Nakon nekih tehničkih poteškoća sa video prezentacijom, Parisi je iznenada odjavio tiskovnu konferenciju i odbio odgovarati na sva pitanja novinara”.

Velika većina masona koji sudjeluju u upravljanju državama, su homoseksualci. Da li je to dio njihovog obreda, ili uvjet u ulazak u društvo novog svjetskog poretka ?!

The Globe časopis je objavio u Ožujku 2008. da je čikaški privatni detektiv rekao da je Young vrlo vjerojatno “izbrisan” zbog odnosa sa Obamom. Sinclair je podržao stavove privatnog detektiva u svezi Younga i Obame. The Globe je objavio da je Young prije svoje smrti planirao otići u Afriku predavati.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 

 
 
(activistpost.com,youtube/uredio:nsp)
 
 
PRETHODNI ČLANAK

Počinje rat na američkom tlu? Američka Vlada koristi dronove protiv Amerikanaca
CIA vas ima u šaci i presretni su! Zatvorite vaš Facebook profil !

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

 
reklama