Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Uncategorized » Počinje rat na američkom tlu? Američka Vlada koristi dronove protiv Amerikanaca

Počinje rat na američkom tlu? Američka Vlada koristi dronove protiv Amerikanaca

DRON (radilica, leteća špijunska letjelica) opisuje malu autonomnu mašinu ili stroj bez ljudske posade, koja služi za nadgledanje, rudarstvo, popravak i napad letjelica. 

Dronovi grabežljivci su korišteni  za zračna izviđanja i špijunažu  u ratu protiv terorista širom svijeta. Nedavno je Iran srušio jednog američkog drona koji je nadlijetao zemlju, i izašli su izvještaji na površinu, o tome kako se neki dronovi koriste na američkim građanima.

Dronovi još jednom najavljuju početak militarističke policijske države u SAD -u, koja je nedavno dobila zeleno svjetlo od samog predsjednika Obame.

Nedavno je jedan takav dron korišten u Sj. Dakoti kao pomoć lokalnoj policiji i specijalcima, da bi nadledao i pratio ukradene krave i njihove vlasnike. Zato se to radi? Valjda zato jer je američki glavni neprijatelj, građanin Amerike. Američka vlada neće koristiti na ilegalnim useljenicima koji prelaze granicu i ulaze u SAD, već koriste na svojim građanima. “Amerika se pretvara u ZLO CARSTVO ” kaže Alex Jones.

Svojevremeno je Hitler govorio da će napraviti sve da osigura sigurnost nacije, isto to je govorio i Fidel Castro.

Dronovi su multimilijunski projekt koji se koristi za ubijanje ljudi po čitavom svijetu, ali zašto se koriste na građanima koji žive na američkom tlu? To se poklapa sa TSA kontrolnim točkama po čitavoj zemlji, gdje policija i marinci nadgledaju prolazak automibila i promet, i mogu vas izvući iz automobila bez ikakvog zakona i razloga.

 

PRETHODNI ČLANAK
NWO planovi: Svjetska Mapa svih ratova u 2012.
CIA vas ima u šaci i presretni su! Zatvorite vaš Facebook profil !

Filed under: Uncategorized · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

reklama