Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, GLOBALNA KRIZA, Illuminati, Masoni » NWO planovi: Svjetska Mapa svih ratova u 2012.

NWO planovi: Svjetska Mapa svih ratova u 2012.

novi svjetski poredakInternacionalni Avijatičarski Tjedan Obrambene Tehnologije  izradio je kratak pregled svih trenutnih i mogućih ratova i konflikata u 2012. godini, tako da su napravili ovu mapu. Jedini konflikt koji nije na mapi je nadolazeći Obama-Romney nuklearni rat.

Svijet se ne čini trenutno, vrlo lijepo mjesto za život.

Bliski Istok

Najveći konflikt vidljivo je Iran, gdje su tenzije svakim danom sve veće. Presjedanje špijunskih dronova, nuklearni znanstvenici ubijeni, bombardiranja, nuklearni razvoj – to su samo stvari koje nisu dobre za ovaj dio svijeta, kao i obično. Libanon i Gaza nastavljaju po starom, dok se ljudi u Siriji i Jemenu bore protiv svojih Vlada.

Centralna i Južna Azija

Afganistan je najgora točka u ovom dijelu svijeta, radi očitih razloga. Više nego nikad svršena priča o Talibanima i sukobima s njima, još su tu i problemi s granicom između Indije i Pakistana, Indije i Kine, kao i obično, oružani ustanci protiv izabrane Vlasti u Nepalu, Kašmiru i Pakistanu

Istočna Europa

Na Kosovu, etnički konflikt polako izbija. I naravno, Rusija isto tako ima isti stav prema njezinim susjedima, čangrizavo mrmljajući o njezinim granicama.

Afrika

Na sjeveru, promjena režima u dvije ogromne države. Samo Bog samo zna kako će to završiti. Somalija ostaje kao najveći zajeb u ovoj regiji, doduše slijedi ju Uganda. I naravno, somalijski pirati koji pokušavaju loviti žrtve dok ih pola svjetske mornarice pokušava uloviti.

Istočna Azija i Oceanija

Četiri riječi: Koreja. Promjena diktatora u Sjevernoj, dok je Južna uvijek sumnjičava kao i obično (ali i s pravom). U Malezijskom tjesnacu, isto tako je rašireno piratstvo.

Amerika

Mnogo droge i narko-terorizma potresa američki kontinent, od sjevera do duga. Stvari su se smirile između Venecuele i Kolumbije ali potonji imaju vrlo velike probleme sa terorizmom.

U međuvremenu, napadi na kompjutere rastu po čitavom svijetu.

Drugim riječima: ŽIVOT IDE KAO I OBIČNO. Pogledajte mapu i uočite sve konflikte koji se događaju upravo.

 

 

[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=6912"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]

Čudni Zvukovi prijavljeni širom Svijeta
CIA vas ima u šaci i presretni su! Zatvorite vaš Facebook profil !

Filed under: Featured, GLOBALNA KRIZA, Illuminati, Masoni · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

reklama