Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Illuminati, Masoni » Gerald Celente: EU kolaps u roku od 90 dana?!

Gerald Celente: EU kolaps u roku od 90 dana?!

novi svjetski poredak EUHisterija užasne mogućnosti od raspada Europe, i kakav bi groznu implikaciju za svjetsku ekonomiju imao taj raspad, kao događaj koji se konačno pretvara u jasnu realnost.

“Rekao bih, u svojoj radnoj karijeri oko 30 godina u kojoj obavljam ovaj posao, nikad nisam bio više zabrinut kao što sam sada”, rekao je Celente na televiziji ABC ,Australija.

U Celenteovoj zadnjoj prognozi, naslovljenoj “Prvi veliki rat 21. stoljeća – Pripremite se, Preživite, Prevladajte” on opisuje mračnu sliku za 2012. godinu, predviđajući pogoršavanje odnosa među slojevima koji već odavno plaćaju ne baš mali broj zemalja, od Tunisa, Egipta, Jemena, Sirije, Bahrain, Katar, sve do Velike Britanije, Grčke, Italije,  koji će se po svojoj prilici na kraju raširiti po istočnoj Europi, centralnoj Aziji, i više nego intenzivno u SAD.

Ali šta je svijet do sada tek vidio je samo ekonomske i socijalne simptome centralnih bankara koji su krpali rupe kratkotrajnim rješenjima, koje su oni maštovito primjenjivali na financijsku krizu od samog početka u SAD, te pad banke Bear Stearns u 2008. godini.

Nakon tucet bilijardi dolara koji su bačeni u globalnoj krizi likvidnosti, pokazalo se samo daljnje propadanje, pa se nekolicina pita, da li svijet klizi dalje u još dublju depresiju.

novisvjetskiporedak.com

SAD tim zakonom vam vojska može provaliti u kuću, uhititi me, osuditi me za ništa, bez suđenja, bez prava habeas corpus, bez porote, bez sudca, i mogu me ubiti ako to oni odluče, mučiti me; mogu me čak poslati u drugu zemlju - Gerald Celente

Prema Celenteu, kada se EU saplela od prevelikog duga koji dolazi ($7.3 bilijardi dolara od strane G-7 zemalja, pogledaj zerohedge.com ) nasuprot dugu i potrebama za još kredita, Europski domino će se prevrnuti na druge države, proširujući još više globalnu depresiju pod čiji će utjecaj pasti i još veće globalne ekonomije.

“Ako živite u Grčkoj, vi ste u depresiji; ako živite u Španjolskoj, vi ste u depresiji; ako živite u Portugalu, vi ste u depresiji”, rekao je Celente. “Ako živite u Litvi, bježite u banku da bi dobili novac od banaka, dok se nastavlja BANK RUN (povlačenje novaca iz banke). To je depresija.  Mađarska, tamo je depresija, i u većini Istočne Europe, Rumunjska , Bugarska… I dalje se odigrava još jako puno depresija.

Dok svi očekuju da Kina kao princ na bijelom konju dođe spasiti nas, kaže Celente, “da je to nada koja ne obećava. Kina ima 1.3 milijarde stanovnika sa milionima problema….Ako Europljani i Amerikanci ne kupuju previše smeća od Kineza, Kina ih ne može tada prizvoditi, i prodavati im”. Nastavio je objašnjavati da će Kina vrlo vjerojatno usporiti svoj uvoz materijala iz zemalja koje su je opskrbljivale rudama tijekom nedavnog velikog BOOM -a procvata prodaje artikala, te da će upasti u opaku spiralu povećanja nezaposlenosti, i ti me usporiti svoju ekonomsku aktivnost – to je scenario koji je čvrsto preporučio Richard Russell u Pismu Dow Teorije, koje je objavio za svoje investitore. Russell isto tako predviđa produbljenje SAD depresije, sa nezaposlenošću od 25% kao dnu depresije.

“Cijela stvar je povezana”, objašnjava Celente. “Kina neće više imati novaca za bacanje uokolo gubitnicima, koji će taj novac prokockati da bi otplatili bivše dugove, da bi nakon toga u svojoj lošoj navici kockanja, ponovo tražili zajam da se kockaju….Kinezi imaju svoje probleme s kojima se moraju nositi!

Koliko će biti duboko drugo dno na koje će pasti svjetska ekonomija? Da li je Russell u pravu? Celente vjeruje usporedbi sa 1930. godinom je jako dobra, i kaže “…možete slušati Christine Lagarde, glavnu šeficu MMF, ili kako ja zovem u šali Međunarodni Mafijaški Fond – iako ona govori sve ono o čemu smo mi pričali i šta će se desiti u slijedeće tri godine, o usporeedbi između 1929. Velike Depresije, rat deviza, svjetski rat.,

“Panika 2008. godine; mi već imamo Veliku Depresiju. Inače, cijene nekretnina u SAD su u oštom padu, još gorem nego u Velikoj Depresiji. Ovrhe se gomilaju. Ljudima treba preko 40 tjedana da nađu drugi posao, i na kraju ga gube kao što su izgubili i prethodni.” Povijest nam pokazuje, kako je kada strašna ekonomija razbije društvo, politički vođe traže sredstva kojim će nacionalizam okrenuti prema bijesnoj mafiji. Ta politička potraga za nacionalizmom se pretvara u rat.

“Imate psihopate koji su uzrokovali mnogo problema koji nam daju odgovore na to kako da ih riješimo, dodajući više nasilja i kriminala na onaj stari kriminal i nasilje.” Celente kaže, da će se gobalni ekonomski slom i poziv na rat mogao naći u “spirali bez kontrole” neko vrijeme, i da će se to desiti u prvom kvartalu 2012., kako se europska kriza bude pogoršavala do točke pucanja. “Nema šanse da isplati dug, EU zemljama”…

Povećanje socijalnih nemira, socijalne propasti i mogućeg građanskog rata, se vidi kilometrima daleko, kaže Celente, koji objašnjavajući drugi trend koji će se desiti 2012.,i koji će pobjeći iz SAD -a. “ Upravo je u Kongresu prošao zakon National Defense Authorization Act (NDAA)”, kaže on, “Sada taj zakon daje predsjedniku ovlasti da identificiraju osobu poput mene, kao teroristu, i da ja radim protiv Vlade. Tim zakonom vam vojska može provaliti u kuću, uhititi me, osuditi me za ništa, bez suđenja, bez prava habeas corpus, bez porote, bez sudca, i mogu me ubiti ako to oni odluče, mučiti me; mogu me čak poslati u drugu zemlju .”

http://beforeitsnews.com/story/1590/458/Gerald_Celente:_EU_Collapses_In_90_Days,_Bank_Holiday_War.html

 

PRETHODNI ČLANAK
EKSKLUZIVNO: Bilderberg 2012. konferencija
Aquarius - Doba Zla (film)

Filed under: Featured, Illuminati, Masoni · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

reklama