Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Illuminati, Masoni, TEHNOLOGIJA I ZNANOST » Šta to masonske mreže Google i Facebook skrivaju od nas ?

Šta to masonske mreže Google i Facebook skrivaju od nas ?

Facebook Google novi svjetski poredakEli Pariser, član progresivne orgnizacije MoveOn govori o tome kako Internet skriva stvari od nas, a da mi to ni ne znamo.

 

U ovom govoru Ted navodi da Facebook i Google i ostale korporacije transformiraju Internet da bi prilagodile njihovim korporativnim iteresima.

Eli je sada zabrinut da se Internet pretvara u previše polarizirano, političko ili nešto drugo, zbog alata koji su korišteni od strane tehologije i socijalnih medija najvaćih svjetskih igrača.

Njegova najnovija knjiga, “Balon filtera: Šta to Internet skriva od Vas”,  objašnjava nam šta to Facebook, Google, Aol i brojni drugi tiho personaliziraju Internet na svoju sliku.

Znate li da je Google jedan od Echelon projekata?

Stvoren da špijunira većinu ljudi na zemlji preko Gmail poruka i pošte, Google Mapa, Google Adsense i Google Chrome  & Google DNA je teorijski projekt koji sprema sve informacije o nama, i sve je to sponzorirano od CIA -e.

 

 

 

PRETHODNI ČLANAK
Porast smrtnih slučajeva znanstvenika koji su radili na bio-terorističkom oružju
Mali koraci prema velikoj globalnoj valuti i središnjoj svjetskoj banci

Filed under: Featured, Illuminati, Masoni, TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , , , , , , , , , , ,

 
reklama