Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Illuminati, Masoni, SVIJET U RATU » Samoubojstvo hara američkom vojskom – povijest samoubojstava US Army

Samoubojstvo hara američkom vojskom – povijest samoubojstava US Army

samoubojstvo vojskaDruga godina za redom, više američkih vojnika u Iraku i Afganistanu je počinilo samoubojstvo nego ih je poginulo u borbi, prema nedavnim statistikama koje je objavio Pentagon.

Ovo je besprimjeran trend koji je zabrinuo čitav vojni vrh, kao i Bijelu kuću, i koji traže odgovore za ova pitanja.

“Ako znate bilo koji razlog koji uzrokuje samoubojstvo kod ljudi, molim vas da nam javite, jer mi NE ZNAMO !” rekao je general Peter Vhiarelli  Army Timesu.

Konkretno, 468 vojnika je oduzelo svoj život ove godine, nasuprot 462 vojnika koji su poginuli u borbi.

Problem je u tome da puno vojnika dolaze doma nakon što su pretrpili raznolike psihološke probleme uzrokovane višestrukim turama na Bliski Istok. Njima je diagnostaicirana teška depresija, uzimanje opijata – ovisnost, zabrinutost, PTSP.

Trauma je vidjeti kako ti je prijatelj raznesen u dijelove na fronti, ili biti prisiljavan ubijati nevine ljude koji nemaju nikakve veze sa tobom.

Isto tako se povećava broj nasilinih uličnih bandi, kriminalava, homoseksualaca koji se prijavljuju u vojsku kao dobrovoljci, nastavljajući snižavati vojne standarde, vojska koja je postala najveća “rastuća industrija” u današnjoj svjetskoj ekonomiji.

Vlada je uzvijek ovisila o propagandi koja dosljedno daje poticaj vojnicima da ubijaju neprijetelja. Ovaj posao se podnosi lakše kada strana nacija napada svoju vlastitu zemlju, koloniju. Ciljevi su puno puno jasniji kada vojne trupe vjeruju da se bore da obrane njihovu zemlju i obitelj od osvajača i stranog okupatora. Samoubojstvo među trupama nije bilo problem u Ratu za Neovisnost i u Ratu 1812. Tijekom Drugog Svjetskog rata, nekolicima samoubojstava je prijavljena, uslijed percepcije da je strani neprijetelj napao  Pearl Harbor (teško da je netko shvatio tada, da su Japanci pozvani d anapadnu Pearl H. od strane Franklin Delano Roosevelt -a.

“Prodaja” rata je postala teža u Vijetnamu, gdje se od vojnika tražilo da ubijaju “žuću” što je bila i ideologija.

U Iraku i Afganistanu, problem je bio puno veći, zato jer su oba rata bila bazirana na višestrukim napadnim lažima. Više i više amerikanaca danas, odbacuje laži u svezi 9/11 i vide istinu kao unutrašnji posao Mossada. U Afganistanu, enigmatični Osama bin Laden – navodno zločinac čije je hvatanje bilo objekat američke invazije – je već “umro” najmanje dva puta, no mjesecima i godinama kasnije, vojska SAD -a nastavlja borbu u toj zemlji sa nejasnim ciljem. SAD je izvršila invaziju na Irak i ubila stotine tisuća civila, dok su tisuće američkih vojnika poginule, pod premisom da oružje za masovno uništenje prijeti SAD.

Čak i vojnik koji najmanje filozofira i razmišlja, trebao bi se pitati zašto je njegov najbolji prijatelj ubijen u nikad-dovršenoj, bezznačajnoj i ilegalnoj priči, priči bez pobjede zvanom rat.

Umjesto da ganjaju psiho-brbljajuće fantome koji su usred neke terapije sa traumatiziranim djevojkama, visoki činovi bi morali ipak tražiti način da vrate vojne trupe i vojnike doma, odmah.! To bi možda riješilo rastući problem rasta samoubojstava.

 

PRETHODNI ČLANAK
Današnja znanost nije neovisna i nije vjerodostojna.
Mađarska uništava sve usjeve zasijane GMO žitaricama koje je napravio Monsanto !

Filed under: Featured, Illuminati, Masoni, SVIJET U RATU · Tags: , , , , , , , ,

reklama