Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Illuminati, Masoni, SVIJET U RATU » Samoubojstvo hara ameri─Źkom vojskom – povijest samoubojstava US Army

Samoubojstvo hara ameri─Źkom vojskom – povijest samoubojstava US Army

samoubojstvo vojskaDruga godina za redom, vi┼íe ameri─Źkih vojnika u Iraku i Afganistanu je po─Źinilo samoubojstvo nego ih je poginulo u borbi, prema nedavnim statistikama koje je objavio Pentagon.

Ovo je besprimjeran trend koji je zabrinuo ─Źitav vojni vrh, kao i Bijelu ku─çu, i koji tra┼że odgovore za ova pitanja.

“Ako znate bilo koji razlog koji uzrokuje samoubojstvo kod ljudi, molim vas da nam javite, jer mi NE ZNAMO !” rekao je general Peter Vhiarelli┬á Army Timesu.

Konkretno, 468 vojnika je oduzelo svoj ┼żivot ove godine, nasuprot 462 vojnika koji su poginuli u borbi.

Problem je u tome da puno vojnika dolaze doma nakon ┼íto su pretrpili raznolike psiholo┼íke probleme uzrokovane vi┼íestrukim turama na Bliski Istok. Njima je diagnostaicirana te┼íka depresija, uzimanje opijata – ovisnost, zabrinutost, PTSP.

Trauma je vidjeti kako ti je prijatelj raznesen u dijelove na fronti, ili biti prisiljavan ubijati nevine ljude koji nemaju nikakve veze sa tobom.

Isto tako se pove─çava broj nasilinih uli─Źnih bandi, kriminalava, homoseksualaca koji se prijavljuju u vojsku kao dobrovoljci, nastavljaju─çi sni┼żavati vojne standarde, vojska koja je postala najve─ça “rastu─ça industrija” u dana┼ínjoj svjetskoj ekonomiji.

Vlada je uzvijek ovisila o propagandi koja dosljedno daje poticaj vojnicima da ubijaju neprijetelja. Ovaj posao se podnosi lak┼íe kada strana nacija napada svoju vlastitu zemlju, koloniju. Ciljevi su puno puno jasniji kada vojne trupe vjeruju da se bore da obrane njihovu zemlju i obitelj od osvaja─Źa i stranog okupatora. Samoubojstvo me─Ĺu trupama nije bilo problem u Ratu za Neovisnost i u Ratu 1812. Tijekom Drugog Svjetskog rata, nekolicima samoubojstava je prijavljena, uslijed percepcije da je strani neprijetelj napao┬á Pearl Harbor (te┼íko da je netko shvatio tada, da su Japanci pozvani d anapadnu Pearl H. od strane Franklin Delano Roosevelt -a.

“Prodaja” rata je postala te┼ża u Vijetnamu, gdje se od vojnika tra┼żilo da ubijaju “┼żu─çu” ┼íto je bila i ideologija.

U Iraku i Afganistanu, problem je bio puno ve─çi, zato jer su oba rata bila bazirana na vi┼íestrukim napadnim la┼żima. Vi┼íe i vi┼íe amerikanaca danas, odbacuje la┼żi u svezi 9/11 i vide istinu kao unutra┼ínji posao Mossada. U Afganistanu, enigmati─Źni Osama bin Laden – navodno zlo─Źinac ─Źije je hvatanje bilo objekat ameri─Źke invazije – je ve─ç “umro” najmanje dva puta, no mjesecima i godinama kasnije, vojska SAD -a nastavlja borbu u toj zemlji sa nejasnim ciljem. SAD je izvr┼íila invaziju na Irak i ubila stotine tisu─ça civila, dok su tisu─çe ameri─Źkih vojnika poginule, pod premisom da oru┼żje za masovno uni┼ítenje prijeti SAD.

─îak i vojnik koji najmanje filozofira i razmi┼ílja, trebao bi se pitati za┼íto je njegov najbolji prijatelj ubijen u nikad-dovr┼íenoj, bezzna─Źajnoj i ilegalnoj pri─Źi, pri─Źi bez pobjede zvanom rat.

Umjesto da ganjaju psiho-brbljaju─çe fantome koji su usred neke terapije sa traumatiziranim djevojkama, visoki ─Źinovi bi morali ipak tra┼żiti na─Źin da vrate vojne trupe i vojnike doma, odmah.! To bi mo┼żda rije┼íilo rastu─çi problem rasta samoubojstava.

 

[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=6379"] PRETHODNI ─îLANAK [/button_icon]

Današnja znanost nije neovisna i nije vjerodostojna.
Ma─Ĺarska uni┼ítava sve usjeve zasijane GMO ┼żitaricama koje je napravio Monsanto !

Filed under: Featured, Illuminati, Masoni, SVIJET U RATU · Tags: , , , , , , , ,

reklama