Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Illuminati, Masoni, TEHNOLOGIJA I ZNANOST » Obama objavio rodni list i dokazao da je rođeni Amerikanac ! NOT !

Obama objavio rodni list i dokazao da je rođeni Amerikanac ! NOT !

novisvjetskiporedak.comBijela kuća je objavila dulju verziju rodnog lista predsjednika Baracka Obame u pdf formatu, u nastojanju da okonča raspravu o mjestu njegova rođenja koju potiče pokret tzv. “birthera” (birth – rođenje), tvrdeći kako on nije rođen u SAD-u a time po ustavu ne može biti predsjednik.

Američki ustav propisuje da predsjednik države može biti samo osoba rođena u SAD-u.

Obama je 2008. objavio svoj rodni list u kraćoj verziji, no mnogi “birtheri” su rekli da odsutnost dulje verzije rodnog lista otvara pitanje o Havajima kao Obaminu rodnom mjestu. Bijela kuća je sve do sada ignorirala tvrdnje “birthera” i nije na njih odgovarala, no u posljednjih nekoliko tjedana, potencijalni predsjednički kandidat republikanaca Donald Trump, poveo je medijsku kampanju s kojom je pitanje mjesta Obamina rođenja ponovno izbilo u prvi plan.

U vrijeme velikih posljedica za ovu zemlju, kada bi trebali raspravljati o tome kako možemo osvojiti svoju budućnost, smanjiti deficit, nositi se s visokim cijenama benzina i donijeti stabilnost na Bliskom istoku, Washington je još jednom ometan lažnim pitanjem, rekao je direktor za komunikacije Bijele kuće Dan Pfeiffer.

Trumpova zasluga

Mogul nekretnina i zvijezda “reality” TV programa Donald Trump, u srijedu je preuzeo zasluge za objavljivanje dokumenta.

Osjećam da sam ostvario nešto doista jako važno i počašćen sam time, rekao je Trump na konferenciji za novinare u New Hampshireu. Trump je napomenuo da su mnogi ljudi već odavno tražili dokument, ali je on jedini postigao da ga Obama objavi. Ocijenio je da će taj događaj ojačati potencijal njegove predsjedničke kandidature.

Obama lažljivac: Rodni list falsifikat!!

Prepucavanje između Obame i Trumpa jučer je poprimilo nove dimenzije kada je Obamin kabinet popustio pritisku svih medija i u javnost izbacio rodni list predsjednika. Alex Jones je još prije par godina lansirao činjenicu da je Obama zapravo Barry Soetoro i da nije američki državljanin. Nakon što je rodni list izašao u medije Obami je opet strašno porasla podrška a da je sve veliki spin otkrili su brojni stručnjaci koju su isti proglasili vrlo lošom krivotvorinom. U nastavku pogledajte video i greške na rodnom listu!

 

Obamin rodni list kratak u autentičnosti ( posjeduje  KERNING – preklapanje, koje je nemoguće kod pisaćih mašina)

…tipkani tekst na rodnom listu, pokazuje dokaz  “kerning” sljubljivanja slova prilikom pisanja na mašini. Tiskanje slova u jedan red tako da se uguravaju u okolni tekst svakog slova. Kerning je rutina, od pojave procesora za obradu riječi i kompjutera, i jedino nemoguć za ostvariti sa pisaćom mašinom.

novisvjetskiporedak

Preklapanje slova nije postojalo u doba Obaminog rođenja

Denninger je objasnio gornju sliku, na riječi “bolnica – hospital”, slova  “a” i “p” dijele vertikalni prostor na liniji pisanja.

“Ovaj proces, naravno, zahtijeva da znaš koje je slijedeće slovo. Pomoću kompjutera je to prilično lako, otkada kompjuter može retroaktivno se vratiti nazad i popraviti, i može također slagati slogove pomoću aktualnih slova pomoću informacije koje je slovo bilo prije”, izjavio je Denninger. “Pisaća mašina, u drugu ruku, je mehanička naprava. Ona ne zna koje će biti slijedeće slovo koje ćete napisati, niti zna koje ćete zadnje slovo napisati. Prema tome, slova koja su napisana pisaćom mašinom, ostavljaju prostor između granica svakog slova.”

“Da bi poništili ove dokaze, morate doći sa pisaćom mašinom koja sadrži kapacitet strujanja i kao takav je sposoban da točno predvidi budućnost”, rekao je. “Ovaj dokument je sastavljen uz nečiju pomoć, od strane kompjutera”. Obama je raskrinkan.

autor nsp

Henry Kissinger, treba li velikom masonu vjerovati pred kraj života ?!
Dokaz da iza POKRETA "Occupy" stoje masoni i NWO

Filed under: Featured, Illuminati, Masoni, TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , , , , , ,

reklama