Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Illuminati, Masoni, SVIJET U RATU, VIJESTI IZ SVIJETA » Pravi razlog NATO napada na Libiju: Zapad dobiva ugovore za obnovu vrijedne 300 milijardi dolara

Pravi razlog NATO napada na Libiju: Zapad dobiva ugovore za obnovu vrijedne 300 milijardi dolara

NSP NWO www.novi-svjetski-poredak.comNATO je uglavnom završio vojnu operaciju u Libiji, no prisutnost zapadnih sila je daleko od svoga kraja, sada kada će velike kompanije zamijeniti borbene zrakoplove. Države koje su bombardirale državu bogatu naftom sada će dobiti lukrativne ugovore kako bi je obnovili.

Britanske bombe su razrušile zemlju, a sada će platiti britanske tvrtke kako bi je obnovili. Nova libijska vlast je otvorena za posao, a britanske vlasti potiču svoje tvrtke da se uključe u “zlatnu groznicu”. “Libija je relativno bogata zemlja s rezervama nafte i vjerujem kako će biti mogućnosti za britanske, i naravno, kompanije iz drugih država da se uključe u obnovu Libije”, kazao je britanski ministar obrane Philip Hammond te dodao kako očekuje od poduzetnika da “spakiraju svoje kofere” i krenu prema državi na sjeveru Afrike.

Na invaziju potrošili 500 milijuna dolara, obnova će stajati 300 milijardi

Britanci su na NATO-ovu intervenciju u Libiji potrošili oko 500 milijuna dolara. No, sudeći prema izračunima britanskog Ministarstva trgovine i investicija, vrijednost ugovora za obnovu Libije u raznim područjima bi mogli doseći 300 milijardi dolara u narednih 10 godina. Britanska vlada će se sigurno potruditi kako bi njihove tvrtke imale vodeću ulogu u obnovi, kao što je vojska imala u intervenciji.

Ove činjenice potiču pitanja o pravim motivima intervencije u Libiji. Izvršni direktor humanitarne organizacije War on Want, John Hilary, je kazao kako se slična situacija dogodila i kod invazije na Irak. Nakon rata su države koje su imale najveći udio u vojnoj intervenciji, dobile i najviše ugovora za obnovu zemlje. “Mi bombardiramo i razaramo pa potom dobijemo poslove na obnovi”, kazao je Hilary za RT. Dodao je da je Britancima poslovni interes najbitniji još od doba kada su BP i Shell ušli u Libiju odmah nakon što su ukinute sankcije prije 10 godina.

Francuzima obećano 35 posto naftnih rezervi

Novinar John Pilger kaže kako postoje dokazi o potkupljivanju zapadnih sila za ulazak u rat. Libija ima više nafte od bilo koje zemlje u Africi, uključujući i Nigeriju. “Prijelazno nacionalno vijeće je kazalo Francuzima da, ako pošalju ratne zrakoplove, njihov Total će dobiti 35 posto naftnih rezervi”, kazao je Pilger i dodao kako postoji mnogo dokaza o čemu se zapravo tu radi.

NWO lutkari su pružiti rješenje slanja UN – “čuvara mira” ‘(Bosna) ili UN-a’ Koalicijskih Snaga ‘(Zaljevski rat) ili NATO bombardere i kopnenih snaga (Kosovo). Jednom instalirani, “čuvari mira” Nikada ne odlaze (Bosna, Kosovo). Ideja je da se NWO kontrolom kopnenih snaga u svim većim zemljama ili strateškim područjima u kojima je značajan otpor Novog Svjetskog Poretka, preuzimanje je vjerojatno da će se desiti.

Kako radi NATO, šta se dešavalo prije Libije?

Istočni Timor, Indosnesia. (9/14/99) Praktično, istu strategiju kojom je zauzimao Kosovu s UN / NATO-ovim vojnicima, je primijenjen od strane NWO manipulatora da preuzmu kontrolu nad vojnim Istočni Timorom. Još jednom, ista moralna igra, igra se za javnu potrošnju: lokalni zla i demonske Indonezijske vojske koja je obučavala miliciju odgovornu za pokolj nevinih civila nakon 30. kolovoza koji su glasovali za neovisnost, moraju biti zaustavljeni po svaku cijenu. Slijedeći put, Australija (kako bi se održao izgled ‘Internationalnih’ humantaraca ) dovest će i naplatiti s ‘mirovnim’ trupama. Naravno, nije trebalo dugo da Madeline Albright objavi da će “američka podrška”  biti dio “UN-ovog mirovnog tima”. U naslovnoj stranici LA Timesa (9/13/99), Mike Jendrzejczyk za Human Rights Watch ( vodeća skupina Iluminata) je izjavio u Washingtonu  da je to “ključno” da “mirovne snage imaju ovlasti da mogu razoružati milicijske snage i svakog Indonezijskog vojnika koji aktivno radi s njima”.

Lokalno, suverena vojna sila ili je poražena (Jugoslavija) ili, kao u slučaju SAD-a, zamijenjena stranim UN “Partnerstvo za mir” (PfP) vojnicima koji preuzimaju poslove američkih vojnika koji su poslani u inozemstvo na ‘mirovne’ misije. Povećanje poginulih u sukobima na tuđem tlu, američke vojne snage vjerojatno će se smanjiti u sljedećih nekoliko godina kroz bolesti izazvane slabljenjem (tj. iz obveza Antraks Cijepljenja koje se zahtijeva od svih SAD vojnog osoblja). Ove cijepljenja će, po svemu sudeći, na kraju proizvesti simptome tzv. Bolest Zaljevskog rata , koju su stekli vojnici Zaljevskog rata, koji su dobili “posebno” antraks cjepivo (za koju su Iluminati / CIA kao probni rad utvrditi kvrlo brzo (i fatalno) bolest će pokazati značajni napredak kod zdravih mladih muškaraca i žena).

Korporativni dio NWO piramide, čini se da dominira međunarodnim bankarima i velikim farmaceutskim kartelima, kao i kod ostalih velikih multinacionalnih korporacija. Kraljevske obitelji iz Engleske, naime kraljice Elizabete II i Kuća Windsor, (koji su, u stvari, potomci njemačke ruke Europske Royalty-Saxe-Coburg-Gotha obitelji koja je promjenila ime u Windsor u 1914), su visoka razina igrača, zajedno s britanskim oligarsima koja kontroliraju gornje slojeve Iluminata. Odlučivanja Iluminatia se provode u  Londonu (osobito City of London), Basel Švicarska i Bruxellesu (sjedištu NATO-a).

Ujedinjeni narodi, zajedno sa svim agencijama rade pod UN kišobranom, kao što je Svjetska zdravstvena organizacija (WHO), su  glavni igrači sa punim radnim vremenom u ovoj shemi. Isto tako, NATO je vojni alat NWO.

KAD MASONI POLUDE: Policija i tajne služne ubacuju agente u prosvjede “Anonimusa”, hoće li 1% psihopata srušiti napore 99% svjetske populacije?!
SVIJET BEZ RAKA - Priča o Vitaminu B17

Filed under: Featured, Illuminati, Masoni, SVIJET U RATU, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , ,

reklama