Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » GLOBALNA KRIZA, Uncategorized, VIJESTI Hrvatska » Hrvatska je pred ponorom, a Hrvati pogrje┼íno o─Źekuju spas od EU

Hrvatska je pred ponorom, a Hrvati pogrje┼íno o─Źekuju spas od EU

Odgovor svima, koji ─çe se u ovome ─Źlanku prepoznati! EU

Hrvatska je pred potonu─çem, pred ponorom, pred nestankom.

Uvijek je u na┼íoj povijesti bilo Hrvata za Hrvatsku i onih drugih, ali su bile takove okolnosti da su oni “drugi” izabirali lo┼íiji put za Hrvatsku, ali ne i njenu ugrozbu za podpuni nestanak.┬á

─îak niti najgori me─Ĺu “drugima” ÔÇô hrvatski komunisti nisu djelovali za podpuni nestanak Hrvatske, nego za njeno poni┼żenje, njeno smanjenje na polovicu hrvatskog prostora; sprovodili su ubijanje svih Hrvatica i Hrvata, koji nisu bili za tu njihovu komunisti─Źku Hrvatsku.

Prokleti komunisti, najve─ça kazna, koja se je u ─Źitavoj povijest survala na Hrvatski narod nisu masovno ubijali svoje protivnike samo u ratu (u revoluciji, koja guta vlastitu djecu), u kojem su se komunisti stjecajem okolnosti na┼íli na strani pobjednika, nego su nastavili jo┼í stra┼ínijim i jo┼í masovnijim ┬áubijanjem svojih protivnika, napose Hrvata iza rata.┬á

Hrvatski komunisti udru┼żeni s komunistima “bratskih naroda”, napose sa Srbima su za vrijeme svoje vladavine, ┼íto poubijali, ┼íto prognali, umanjili broj Hrvata u Hrvatskoj i u BiH za najmanje 2,5 ÔÇô dvaipol milijuna i to prete┼żno ubijanjem i progonom hrvatske mladosti.

Komunisti su ubijali Hrvate i izvan Hrvatske, na primjer u Austriji, u Italiji, u Sloveniji, i u dr┼żavama od “bratskih naroda” iz okru┼żenje ili Regiona, kako se to ka┼że retorikom Europske Unije i Srbije za budu─çu Jugoslaviju, ovog puta za Veliku Srbiju.

O poubijanim Hrvaticama i Hrvatima, komunisti za vrijeme svoje pune vladavine nisu dozvolile ni spominjati hrvatske ┼żrtve po─Źinjene zlo─Źinom komunisti─Źkog genocida. Sada za vrijeme poluvladavine komunista u Hrvatskoj ne dozvoli se posmrtni kult ┼żrtvama, koje su po─Źinili komunisti u Hrvatskoj niti ─Źak posmrtni spomenici. Ako pak netko poku┼ía podi─çi i najskromnije spomenobilje┼żje hrvatskim ┼żrtvama komunizma iz Drugog svjetskog rata i pora─ça, onda to nemilosrdno ru┼íi ova polukomunisti─Źka vlast u Hrvatskoj (slu─Źaj spomenobilje┼żja vitezu Juri Franceti─çu u Slunju i knji┼żevniku Mili Budaku u Svetome Roku) ili i zabranjuje podizanje spomenobilje┼żja nedu┼żnim ljudimas, koje su poubijali.

Pisatelj ovih redaka, je postavio jedno dvadesetak spomen Raspela u Slunjskome kraju (prete┼żno bez oznake za namjenu) i podigao s domobranskim i usta┼íkim veteranima spomenobilje┼żje vitezu Juri Franceti─çu najistaknutijem bojovniku protiv srbskih fa┼íista Dra┼że Mihailovi─ça, protiv talijanskih fa┼íista od generala Roate i protiv titovih komunista i ovi rudimentirani komunisti u Hrvatskoj vlasti ÔÇô Ivo Sanader, Darko Milinovi─ç i slovenska mrziteljica Hrvata Vesna Ter┼íeli─Ź su no─çu poru┼íili to skromno spomenobilje┼żje Juri Franceti─çu. Sanaderovci su istjerali predsjednika domobrana i usta┼ía iz Slunja, a Udrugu veterana Hrvatski domobran su zaledili tako da jo┼í postoji samo imenom. ─îak su joj i prostoriju oduzeli.

No, nisu ovo najve─çi grijesi usta┼íe Dragana Hazlera u Slunju, zbog kojih su ga Sanaderovci na ─Źelu s gradona─Źelnikom Ivanom Bogovi─çem istjerali iz Slunja. Ve─çi grijesu su u tome, ┼íto je taj usta┼ía Dragan Hazler ukazivao na ┬ávandalske zlo─Źine, koji su sprovo─Ĺeni pod vladavinom tromandatskog gradona─Źelnika Slunja Ivana Bogovi─ça i njegovih sanaderovaca, na primjer ru┼íenje jedne od najstarijih (vjerojatno i ne─Źim za┼íti─Źenih zgrada ÔÇô ku─çe od ÔÇáKatarine Lali─ç, zvane Dudinka i zgrade od Suda izgra─Ĺene uz ukinu─çe Hrvatske vojne krajine.

Uz ove grijehe usta┼íe Dragana Hazlera, isti je prili─Źno glasno govorio da Slunj, odnosno Slunjski kraj treba postaviti spomenik za oko 500 seljaka s podru─Źja Dekanata Slunjskog i susjednog Cazinskog kotara, koje su titovci postrijeljali 1949/50. jer su se seljaci protivili ulasku u komunisti─Źke selja─Źke zadruge.

Ima jo┼í puno grijeha, koje po─Źinio usta┼ía Dragan Hazler, s kojima je zaslu┼żio izgon iz zavi─Źajnog Slunja. Spomenut ─çu iz te riznice samo tri:

1. Tiho, ali ipak preglasno je govorio o potrebi podizanja spomenobilje┼żja ┬áSlunjanima (oko 10.000) koji su kao hrvatski vojnici u 26. hrvatskoj domobranskoj pukovniji (karlova─Źkoj) poginuli na boji┼ínicama u Srbiji, u Galiciji (na isto─Źnoj boji┼ínici) i u Tirolu protiv Talijana, koji su nam po Lndonskom ugovoru i sporazumu s Nikolom Pa┼íi─çem, a ne “darom” poglavnika Dr. Ante Paveli─ça uzeli Istru s otocima i dio Priobalja u Dalmaciji (u prvoj fazi Zadar sa zale─Ĺem), a u Drugome svjetskome ratu sve ┼íto su htjeli.

Ne brane─çi poglavnika NDH, Antu Paveli─ça, tvrdim da on nije ni┼íta darovao Talijanima, kako ga komunisti obtu┼żuju, nego je to morao podpisati, isto kao ┼íto je veliki francuski domoljub, mar┼íal Philippe Petain podpisao predaju Adolfu Hitleru tri ─Źetvrtine Francuske, nekakav nesretni Finac jednu tre─çinu Finske u korist Staljina, nestanak Poljske kroz “milost” Hitlera i Staljina isto je netko podpisaoÔÇŽ Uvijek u ovakovim nacionalnim tragedijama, netko morao staviti svoj podpis makar i sa suzama ili ─Źak Googoljskim smije┼íkom. U takvoj ulozi nezahvalnog podpisnika, a ne darovatelja hrvatskog prostora po Londonskom sporazumu na┼íao se je i Dr. Ante Paveli─ç, a ne u ulozi darovatelja.

Iz sve te kompleksne hrvatske tragedije od 1914. do na┼íi dana, potvoreni usta┼ía (u djelovanju protiv svega ┼íto ne valja pravi usta┼ía) zaslu┼żio je izgon iz Slunja.

2. Razbijanje srbsko-─Źetni─Źkog derneka u Veljunu uz nogodar vele─Źetniku Miloradu Pupovcu iskoristili su Sanader i Vesna Ter┼íeli─Ź uz slunjske sanaderovce ┬áza izgon usta┼íe Dragana Hazlera iz Slunja.

3. Tre─çi razlog, na prvi pogled bezazlenom i prosudbom naivnom za izgon Dragana Hazlera iz Slunja je njegovo dru┼żenje s po┼ítenom i najmarljivijom slunjskom obitelji Holjevac iz Rastoka. Ina─Źe Hrvati s normalnim “H”, ali neskolim sanaderovskom i ter┼íeli─Źkinom “hrvatstvu”

Pokojni Joso Holjevac, jedan od najpo┼ítenijih i najmarljivijih Slunjana svoga vremena bio je najbolji prijatelj s Draganom Hazlerom. Sva spomenobilje┼żja (Neka se to znade!), sve radne i kulturne aktivnosti u Slunju, sva nacionalna i katoli─Źka hodo─Źa┼í─ça i neizbrojiva dobro─Źinstva s hrvatskim i slunjsko-hrvatskim predznakom predvodili su, malo stariji, sada ÔÇáJoso Holjevac i malo mla─Ĺi i jo┼í ┼żivi, u novom hrvatskom progonstvu Dragan Hazler.

U ovoj dvojici Hrvata je mikroslika suvremene hrvatske tragedije, a makroslika te tragedije jest ─Źitava dana┼ínja Hrvatska i Hrvatski narod u RH, u BiH i u, po zlu masonske Europske unije i udba┼íke klike Stjepana Mesi─ça stvorenome kaosu, zvanom srbskom retorikom Region.

Hrvatska je kroz povijest bila uvijek svo─Ĺena na nekakav obstanak, bilo conventovski ili ┬ápodani─Źki, bilo cetinski ili vazalski, bilo kvislin┼íki ili ┬ábrozovskiÔÇŽ, ali od 1991. Hrvatska je bila svedena na borbu za goli obstanak.

U toj borbi smo pobijedili vanjskog neprijatelja: genocidne, okupatorske, plja─Źka┼íke, silovateljske i feritisti─Źke (pravandalske!) Srbe, ali nismo pobijedili unutarnje neprijatelje: hrvatske komuniste i udba┼íke ubojice niti njihove protuhrvatske saveznike ÔÇô petokolona┼íke Srbe, koji su bili po zlo─Źinsvima najstra┼íniji hrvatski neprijatelji, stra┼íniji od onih iz Srbije.

Ve─ç i vrabci na granama znadu da su komunisti u sva tri oblika hrvatskih vlasti po diktatu EU abolirali i amnestirali inicijativne, infrastrukturne i kolateralne sbrske zlo─Źince iz reedova petokolona┼íkih Srba jer su jedni drugima potrebni.

Na prvi pogled to je malo mutno, ali ako reazbistrimo tu mute┼ż onda nam postaje sve jansno.

Masonska Europska Unija je ne samo kroz ideologiju Karla Marxa, nego kroz sve svoje ideologije i planove protuhrvatska. Ta masonska i podla Europska Unija je prisilila ovu Hrvatsku u svome “Statu nascendi!” da proglasi aboliciju i amnestiju petokolona┼íkim Srbima i stvaranje Regiona za obnovu “bratstva i jedinstva” s prekodrinskim i drugim Srbima.

Hrvatima je tobo┼że polaskala EU s Rezolucijom 1841 o lustraciji komunista kao kompenzaciju za aboliciju plus amnestiju srbskim zlo─Źincima, ali ne sprovodi lustraciju.

Iako je pisatelj ovih redaka protivnik ulazka Hrvatske u EU, pitam sve zavedene Hrvate za ideju EU -a i pitam EU vlasti u Br├╝sselu, da li Europska Unija treba Hrvatsku punu svevrstnog komunisti─Źkog zlo─Źina─Źkog balasta i nelustrirane komuniste u SDP (i druge!) kao i nelustrirani Titov komunisti─Źki naziv SDP kao sinonim za KPJ.

Ta ista masonska EU uvla─Źi Hrvatsku u totalni nestanak kroz sinergiju: Ideologije Karla Marxa o uni┼ítenju Hrvata kao nenaroda i utapanje Hrvatske u Region pod geslom “Ko nas bre zavadi”. Region s Hrvatskom i s Kosovom, koji ─çe privla─Źiti Srbe na sebe je jam─Źevina EU , da Srbija ne mo┼że ostvariti svoj bijeg k maj─Źici Rusiji.

U svemu tome, ako ne krepa ta masonska neman EU , nestat ─çe Hrvatske jer ─çe Srbija kao gospodar u Regionu ostvariti svoj vjekovni san Veliku Srbiju, a ovoj je oduvijek i zauvijek u planu genocid svih vrsta na Hrvatima, da bi na hrvatskom prostoru ostvarila svoj “vekovni san” Veliku Srbiju.

Masonska EU znade da svoj patronat na jugoistoku Europe mo┼że ostvariti kroz Region, a regionalci su udr┼żeni hrvatski komunisti ne samo u KPJ-otu preimenovanome u SDP, nego u redovima komunista u svima strankama, uklju─Źuju─çi HDZ pa ─Źak i u redovima svih vjerskih zajednicva u Hrvatskoj, napose u papinskoj RKT.

Na┼żalost, ovu spletku svih zala, uklju─Źuju─çi i nestanak Hrvatske kroz njeno podani┼ítvo u EU ne razabire veliki dio Hrvata, napose zato jer im svi Hrvatski mediji sole pamet s la┼żnom soli EU pa ─çe takovi dati svoj glas za ulazak Hrvatske u EU na predstoje─çem referendumu.

Jedina nada za spas Hrvatske je Katoli─Źka crkva, a i ta nada je propala jer je na nedavnom zasjedanju hrvatskih biskupa, done┼íen zaklju─Źak o zabrani politi─Źkog djelovanja za sve─çenstvo u Hrvatskoj.

Neka mi Bog oprsti ako ho─çe za ovo drzko pitanje: ┬áKakovi su to vrhunski pastiri Hrvatskoga katoli─Źkog naroda, koji zabranjuju sve─çenicima da politi─Źki podu─Źe svoje vjernike za koga trebaju i za koge ne trabaju glasovati.

Časno je, ali vrlo teško biti Hrvat,što ću parafrazirati stihom iz jednje Ljermontove pjesme:

“O kako je te┼íko, o kako je bolno, kad nema┼í kome pru┼żiti ruku u minutama najte┼że du┼íevne patnjeÔÇŽ!” ┬á(grubi, ali to─Źan prijevod iz ruskog originala).

Upravo u tome je poja─Źana bol, patnja, tragedija i bezna─Ĺe Hrvatskoga naroda jer nema kome pru┼żiuti ruku, da ga spasi od ponora, u kojega pada kroz masonsku Europsku Uniju i srbski Region.

Treba li jo┼í ne┼íto dodati za osvje┼í─çivanje Hrvata da ka┼żu svoj najodlu─Źniji NE! masonskoj zlobnici Europskoj Uniji.

Pustimo po strani ┼íto je lakoma EU bacila u du┼żni─Źko robstvo Gr─Źku i ina─Źe napredne dr┼żave ┬ápoput ┼ápanjolske, Portugala, ItalijeÔÇŽ i ostanimo samo na hrvatskome tlu.

Jeli Europska branila Hrvatsku i BiH od Vukovara do Srebrenice. Ne, pustila je Srbima da sprovode svoj genocidni zanat na primjer u Ov─Źari, u Borovu, u Vo─çinu, u ┼áirokoj Kuli, u Slunju, u ┼ákabrnjiÔÇŽ

Jeli Europska Unija pomogla Hrvatskoj i BiH da se oslobode od srbske teroristi─Źke okupacije? Ne! Upravo suprotno naredila je komunisti─Źkome sudu u Hrvatskoj da ka┼żnjava jedan dio Hrvatskih branitelja i osloboditelja, a one najistaknutije ka┼żnjava Den Haag ÔÇô sredi┼íte eurounijske pokvarene savjesti. EU ka┼żnjava Hrvate jer su se usudili osloboditi Hrvatsku od srbske genocidne gamadi i pritome su nehotice ili u borbi ubili ponekoga srbskog gamaditoida.

S BiH je Europska Unija i jednako misle─ça “darovateljica” demokracije kroz topovske cijevi i avionske bombe USA postupila jo┼í drasti─Źnije. Za srbski masakr u Srebrenici na desetak tisu─ça Bo┼ínjaka, plus Sarajevo plus Biha─ç plus, plus plusÔÇŽ nagradila je genocidne srbe s pola BiH s dr┼żavom Republikom Srpskom.

Tko misli da je masonska Europska Unija samo abolirala/amnestirala srbske zlo─Źince i stvorila Region s udba┼íem Stipom Mesi─çem i mesi─çevcima taj je kratkovidan i treba i─çi u zagreba─Źku kliniku “Sunce” zamijeniti o─Źne le─çe i ugraditi u┼íne ┼íkoljke.

Takvima lakovjernim Hrvaticama i Hrvatima treba ┬ápro─Źistiti i u┼íi da ne vjeruju la┼żima, koje za honorar EU┬á ┼íire kao istinu svi Hrvatski mediji napose HTV-1.

Kroz diktat Europske Unije Hrvati su ve─ç izgubili suverenitet u vlastitoj dr┼żavi i dijele ga s 23 nacionalne manjine, iako smo ─Źak u titovini u─Źili da je suverenitet naroda nedjeljiv.┬á

Danas Hrvati u Hrvatskoj u┼żivaju participaciju u subsuverenitetu po regulama EU, a znade se da glavne dr┼żave Europske Unije niti priznaju niti dozvoljavaju status nacionalnih manjina i useljenika u svoje dr┼żave. I pisatelj ovih redaka nema ba┼í nikakvih prava kao useljenik u najdemokratskijoj dr┼żavi u svijetu, a useljeni nomadski Romi (nemam ja ni┼íta protiv Roma! imaju u Hrvatskoj ve─çe prava (i ─Źak privilegije), nego Hrvati.

Ni to nije dosta za osvje┼í─çivanje Hrvatica i Hrvata za referendumski stav protiv ulaska Hrvatske pod finu papu─Źu Europske Unije, a sve je neizbrojivo pa ─çu spomenuti jo┼í samo ovo bez komentara:

EU nam je oduzela Zerp, ve─çi jadranski prostor nego je Slavonija, oduzela i dala Srbiji lijevo Podunavlje, pro┼íirila Slovensko pravo na Jadran, prepustila Slovencima Svetu GeruÔÇŽ, zabranjnuje kolinje i pe─Źenje rakije, zabranjuje obi─Źaje i reducira bra─Źne odnose. Za ve─çi broj od dozvoljenih pla─çat ─çe se bra─Źna kaznena pristojba.┬á

Kroz “rodbinstvo” s Europskom Unijom Hrvatska je izgubila u miru izme─Ĺu dva popisa stanovnika preko 300.000 mladih ljudi i dobila preko milijum umirovljenika.

Gubitak mladih Hrvatica i Hrvata, kojima su i dalje otvorena vrata za odlazak na EU-tr┼żi┼íte suvremenim robljem, nadomjestit ─çe EU i USA s Afrikancima koji bje┼że iz svojih domovina jer ih Amerikanci i Eurounija┼íi darivaju s previ┼íe demokracije iz topovskih cijevi sa zemlje i bomba┼íkom “manom” iz zraka.

Dakle, opustjele otoke, Jadransko priobalje i po potrebi hrvatsku unutrašnjost naselit će EU/USA s Afrikancima i s istoka raznim Balkanezima, u prvome redu srbima, Romima i Kosovarima.

To je pribli┼żna slika Hrvatske, ina─Źe ve─ç du┼żni─Źke robkinje, pred ponorom kroz ulazak pod papu─Źu Europske Unije.

Dakle Hrvatice i Hrvati razbistrite um, izo┼ítrite vid, ┬ásluh i druga ─Źula za spas ┬ái preporod Hrvatske. Ne glasujte za nijednu politi─Źku stranku iz dosadanje hrvatske vlasti, napose “NE!” za za KPJ, preimenovan u ┬ákomunisti─Źki SDP i najve─çe “NE!” recite na referendumu za EU.

Dragan Hazler, zabrinuti Hrvat za Hrvatsku i svoj voljeni narod Hrvatski

EU Basel, 29.listopada 2011. 

Ciljali su na bankovnu zvijer, pogodili su - kravu
UFO: EKSKLUZIVNO s Ann Eller

Filed under: GLOBALNA KRIZA, Uncategorized, VIJESTI Hrvatska · Tags: , , , , , , , ,

reklama