Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Illuminati, Masoni, VIJESTI Hrvatska » Svjetska urota

Svjetska urota

DAVID ICKE

David Icke bio je slavni britanski televizijski sportski novinar, apsolutna zvijezda koju su voljeli podjednako navijači svih klubova i televizijska publika. Sve do onog dana kad je počeo pričati svoju čudnu priču o svjetskoj uroti, gmazovima koji iz sjene vladaju svijetom i beskonačnoj ljubavi.

Njegova slava okrenula se protiv njega – postao je možda najismijavanija javna osoba u novijoj britanskoj povijesti. No, danas po pitanju mnogih tema kojima se bavio više nikome nije do smijeha. Ili jest. Uvijek će se netko negdje smijati, kad se suoči s „glupostima“ koje su u kontradikciji s onime „što svi znaju“, koliko god te „gluposti“ bile detaljno argumentirane. Sve ono što je David pisao u svojim knjigama (Najveća Tajna, Beskrajna ljubav je jedina istina, Priče iz vremenske omče) prije petnaestak godina danas se već dogodilo ili se događa u ovom trenutku. Osim toga, njegove knjige utjecale su na promjenu percepcije svijeta kod tisuća ljudi. O tome svjedoči i posjećenost njegova predavanja održanog u londonskoj dvorani Brixton Academy krajem svibnja ove godine, koja je bila ispunjena do zadnjeg mjesta, a karte su na E-bayu dosezale i trostruko veću vrijednost od one koju su platili sretnici koji su karte nabavili dok na najavama predavanja još nije stajao natpis Sold out.

U svojim knjigama David Icke uz obilje detalja i dokaza otkriva kako iste, međusobno povezane, krvne linije kontroliraju naš planet tisućama godina. Oni su stvorili sve veće religije i suzbijali duhovna i ezoterijska znanja koja čovječanstvo mogu osloboditi njihovog mentalnog i emocionalnog zatvora. Icke razotkriva prave korijene kršćanstva i drugih velikih religija, i dokumentira suzbijanu znanost koja objašnjava zašto se svijet suočava s vremenom nevjerojatnih promjena i preobrazbi.

«Kao dječak» – kaže Icke – «uvijek sam se pitao kako je par otoka koji se jedva vide na globusu moglo stvoriti carstvo koje se protezalo oko cijelog svijeta. Sada je razlog jasan. To uopće nije bilo Veliko Britansko Carstvo. Bilo je to carstvo Babilonskog Bratstva.

David Icke je tvorac možda najnevjerojatnije i najsloženije teorije zavjere, u kojoj tvrdi da se nekada davno u povijesti ljudskog roda, ljudska vrsta izmiješala sa izvanzemaljskom. Miješanje se dogodilo između ljudske vrste i jedne vrste gmazovske skupine izvanzemaljaca. “Najveća tajna,” je tvrdi David Icke, da su pripadnici ove hibridne vrste postali lideri svjetskog poretka sa epicenentom svoga djelovanja u Londonu, od kud su kroz povijest svoju vlast proširili u Ameriku, Australiju, Afriku i Novi Zeland…

Odmah nakon što je početkom devedesetih počeo javno iznositi svoje ideje, David Icke je postao predmetom neviđenog podsmijeha. To nije nimalo ne iznenađuje kad se uzme u obzir da se radi o vrlo izravnom čovjeku, a njegove su teorije takve da i najotvorenijim ljudima moraju u prvi mah zvučati nerazumno i lako ih je otpisati kao besmislice. Međutim, danas je David Icke u cijelom svijetu vrlo traženi predavač. Vlasnik je nekoliko web- lokacija, e-magazina i izdavačke kuće. Objavio je desetak uspješnih knjiga. Neprestano je na turnejama po Sjevernoj Americi, Europi, Australiji, Južnoj Africi i drugdje. Postigao je planetarnu popularnost a njegovi su se protivnici prestali podsmjehivati, i sada u njemu vide opasnog poremećenog antisemita koji je prijetnja demokraciji!

David Icke posjetio je Zagreb po drugi put i održao dva maratonska predavanja. U jednom od intervjua osvrnuo se na situaciju u kojoj se nalazi Hrvatska i EU. «Hrvatska kao da govori velikom čudovištu – progutaj me! Uzmi mi mogućnost da sama donosim odluke i zastupam interese hrvatskih građana. To je Europska unija. Nevjerojatno je da Hrvatska prođe rat za nezavisnost, a potom bez ispaljenog metka preda suverenitet neizabranim birokratima iz Bruxellesa koji će postati diktatori Hrvatske, baš kao što su sada diktatori Britanije i svake druge zemlje EU. Nacije se već desetljećima prodaju stranim interesima. Britansku ekonomiju i banke, baš kao i u Hrvatskoj, sada posjeduju stranci, jednako kao što Britanci posjeduju vlasništvo nad resursima drugih država. To zovu globalizacijom, što je zapravo centralizacija moći, uklanjanje sposobnosti nacionalne države da kontrolira svoju ekonomiju – a ako ti ne kontroliraš svoju ekonomiju, onda je kontrolira netko drugi. Mreža tajnih društava ima pravu kontrolu, a njihov je posao upravljati svim segmentima nacionalne države.»

Cjelokupan osvrt na ekonomsku krizu i Europsku Uniju Icke je iskazao u emisiji na «Na rubu znanosti». Da li smo uistinu slobodni onoliko koliko mislimo? Da li je moguće da nekolicina ljudi manipulira našim životima? Što nam zapravo donosi EU? 

Sara Biškić

Opasnost prijeti i od psihopata: Brewick MANIFEST
Terapija Vitaminom C - čudo iz prirode !

Filed under: Illuminati, Masoni, VIJESTI Hrvatska · Tags: , , , , , , , , , , , , ,

 
reklama