Articles Comments

New World Order | Croatia » VIJESTI Hrvatska » Pripisivanje zločinstava Hrvatima

Pripisivanje zločinstava Hrvatima

Komunistička Udba i Srbija potvara svojim udbaškim imenom ponajbolje hrvatske političke emigrante poput Mladena Schwartza, ranije i Dragana Hazlera

Pripisivanje zločinstava Hrvatima je djelo jugo-udbe i Srbije.

U zadnje vrijeme zaredale su se obtužbe na Hrvate, koje dolaze od ostataka jugokomunističke Udbe i fašističkočetničke Srbije. Evo samo nekoliko primjera takovih zlodjela od ostataka Udbe i od poražene fašističkočetničke Srbije, djelujućih kroz razne agente poput Save Štrbca i njemu sličnih, ratnih i mirnodobskih zločinaca.

Prvo: Hrvatske branitelje hapsi (T. P.) i obtužuje ih  Srbija, “jer su počinili ratne zločine nad Srbima”. Postavlja se samo jedno pitanje, što su srbski fašističkočetnički zločinci radili u Hrvatskoj i s kojom namjerom su došli ubijati, mučiti i progoniti Hrvate?!

Drugo: jugokomunistička Udba i Srbija montiraju hrvatskome emigrantu Branku Bradvici ubojstvo švedskog premiera Olafa Palmea jer pripisivanjem zločinstva Hrvatu, Srbi  skidaju ili umanjuju svoja zločinstva upisana na svima svjetskim popisima.

Treće: Komunistička Udba i Srbija potvara svojim udbaškim imenom ponajbolje hrvatske političke emigrante poput Mladena Schwartza, ranije i Dragana Hazlera da bi s tim podlim motivom, skinula ili umanjila svoja zločinstva na Hrvatima, koje je Udba sprovodila tijekom komunističke Jugoslavije, a Udbini ostatci djeluju i danas iza istih busija.

Četvrto: Bomba u pismu Hrvatskome veleposlanstvu u Berlinu i slična zlodjela su “u ime Hrvata” počinili isti hrvatski naprijatelji, ostatci jugokomunističke Udbe i  Srbija s istim motivom kao i sve srbske obtužbe Hrvata, s ciljem da bi Srbi izjednačili svoja profesionalna zločinstva s hrvatskima.

Klica i zločinstva u svima ratovima novijeg vremena, od Balkanskih ratova i Prvog svjetskog rata s Listopadskom revolucijiom preko Drugog svjetskog rata i zadnjeg Srbskog okupatorskog rata protiv Hrvatske, BiH i Kosova ima svoje podlo i zločinačko gnijezdo u Srbiji. Ne zaboravimo i to, da su Srbi sudjelovali u svima turskim ratovima protiv Europe.

Mr.sci. Dragan Hazler – hrvatski domobranski častnik u pričuvi
Basel, 20. siječnja 2011.

Na obljetnički dan 20. siječnja 1564. godine, Dan velike pobjede Hrvatskog bana Nikole Zrinskoga na turskosrbskim osvajačima Hrvatske i Europe. Toga dana je hrvatski junak Nikola Zrinski protjerao turske i srbske uljeze iz Mađarske i napose iz hrvatskih krajeva Baranje i Podravine, djelomice iz Osijeka i zapalio Muratov most na Dravi te tako odgodio tursko-srbsko ugrožavanje Europe.
Turci i Srbi bježali su tada pred hrvatskim junakom Nikolom Zrinskim kao štakori pred dobrom mačkom.
Za svoju hrabrost Hrvatski junak Nikola Zrinski bio je nagrađen od ondašnjih velesila Europe: Francuske i Španjolske.

D.H.

Prosvjed branitelja u Zadru 12. veljače
SLAVEN RUKAVINA- nastavak

Filed under: VIJESTI Hrvatska · Tags: , , , ,

 
reklama