Articles Comments

New World Order | Croatia » Uncategorized, VIJESTI Hrvatska » NAPOKON! ULTIMATUM BRANITELJA UPUĆEN HRVATSKOJ VLADI, SABORU I PREDSJEDNIKU!

NAPOKON! ULTIMATUM BRANITELJA UPUĆEN HRVATSKOJ VLADI, SABORU I PREDSJEDNIKU!

BRANITELJAHrvatskim vlastima dan rok od 30 dana da udovolje braniteljskim zahtjevima ili se organizira masovni prosvjed na Trgu bana J. Jelačića.

“Oko se ne ispune upućeni zahtjevi organizirati ćemo opći prosvjed naroda sa našom porukom DOSTA jer jednostavno situacija u našoj državi za koju smo ginuli je neizdrživa. Neizdrživa je i za narod, i za branitelje!”

Pokret – STOP progonu hrvatskih branitelja

Dragi branitelji, ne dajmo se zavarati očajničkim potezima pojedinaca koji nas već godinama tobože predstavljaju u vlasti i javnosti, pa sada traže povlačenje veleposlanika iz Srbije. Mi smo sa Srbijom Olujno raščistili još 1995. godine.

Žalosno ali istinito, hrvatske vlasti nas sustavno proganjaju i zatvaraju samo kako bi se dodvorile svijetu i Srbiji. Stoga im sada upućujemo zahtjev POKRETA STOP PROGONU HRVATSKIH BRANITELJA kojim zahtijevamo pozitivan odgovor u roku od 30 dana. U međuvremenu nastavljamo organizirati prosvjede diljem Hrvatske, a ako se vlasti nastave oglušivati i dalje nam ne daju pravi odgovor, ONDA ĆEMO NASTAVITI S NAŠIM AKCIJAMA I ORGANIZIRATI JEDINSTVENI PROSVJED BRANITELJA I SVEGA NARODA NA TRGU BANA JELAČIĆA S PORUKOM DOSTA!

„Srbija i BiH provode ono što im je sukladno ugovoru sa Hrvatskom dozvoljeno. Nažalost nisu Srbija, Crna Gora niti BiH te koje su procesuirale 3000 hrvatskih branitelja, niti su oni pravomoćno osudili 300 branitelja koji su trenutno u zatvorima u RH već je to napravila država za koju su se oni borili.“

Zahtjevi pokreta


 

1. Odmah i bezuvjetno zaustaviti daljnji progon hrvatskih braniteljaBRANITELJA

2. U kaznenom zakonodavstvu zaštititi hrvatski Domovinski rat te čast pripadnika hrvatskih oružanih snaga i žrtava rata

3. Ukinuti državnu financijsku potporu udrugama i publikacijama koje kriminaliziraju i izvrgavaju ruglu hrvatski Domovinski rat

4. Ukinuti (abrogirati) Zakon o općem oprostu, koji je pretvoren u revizionizam hrvatskog Domovinskog rata i sredstvo za povlašteni sustav srpske etničke manjine u RH

5. Osloboditi hrvatsko pravosuđe političkih dogovora kojima se zaustavlja procesuiranje agresorske srbijanske vojske

6. Obranite neovisnost RH čišćenjem (lustracijom) od komunizma

7. Zabraniti provedbu naloga protuhrvatskih moćnika

8. Objaviti skrivene sporazume sa Srbijom i Crnom Gorom


SUTRA 29.01. održati će se braniteljski prosvjedi u Vukovaru i Koprivnici

Zahtjevi na Vladu, Sabor i Predsjednika RH poslani su 28.010.2011. godine sa rokom od 30 dana, a  u međuvremenu počinju braniteljski prosvjedi diljem Hrvatske te kao prvi od njih sutra će se održati u Vukovaru i Koprivnici prosvjedi na kojima će se tražiti da se ispune uvjeti dani Vladi, Saboru i Predsjedniku RH.


Uredništvo Wikileaks Hrvatska

Dean Golubić, U Zagrebu 28.01.2011. godine

Skupi antiviralni lijek Tamiflu učinkovit koliko i Aspirin
"Isti je to mentalni sklop, jedno obećavaju drugo rade !"

Filed under: Uncategorized, VIJESTI Hrvatska · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

 
reklama