Articles Comments

New World Order | Croatia » VIJESTI Hrvatska » Jadranka Kosor – žena koje nema!

Jadranka Kosor – žena koje nema!

KOSORnigdje nije bila
ničega se ne sjeća
ne može komentirati
nije rekla
nije potpisala
nema dokaza
ništa ne zna
nitko joj nije rekao
nije čula
nije to ona
nitko je nije vidio
Jadranke Kosor nema

Aleksandar Stanković

Morao sam podsjetiti na odličan uradak Aleksandra Stankovića o našoj omiljenoj premijerki.

I iako ovih dana Ivo Sanader iskače iz paštete, nema gdje ga nema, imam potrebu podsjetiti nas na sadašnjost i budućnost. Jer, činjenica je, Sanader je prošlost i stvarno više nema smisla trošiti vrijeme na njega. Neka pravna država radi svoj posao, on više nije problem Hrvatske.

Problem su oni koji su ostali iza njega. Prva na popisu je Jadranka Kosor. Kao da su svi zaboravili tko je bio prvi do nekad obožavanog, a sada najomraženijeg premijera u Hrvata. Od 2003. do 2009. Jadranka Kosor je bila lijeva i desna ruka i noga Ive Sanadera, i već je legendarna njezina izjava ‘Kud Ivo tud i ja’. Ipak, očito je da neće dobrovoljno za njim u Remetinec.

Ali to je manje bitno. Postavlja se pitanje, da li je ona stvarno tako glupa da nije znala ništa o tome što i kako radi Sanader. U punih 6 godina – šest godina – ŠEST GODINA kada je bila drugi čovjek u državi. Ako je tako, ako stvarno nije ništa znala o Ivi Sanaderu, onda je nevjerojatno što ona više radi kao predsjednica Vlade, jer je očito nesposobna da obavlja bilo kakvu funkciju u državi.

Ako ovo nije istina, ako je ipak toliko sposobna da u 6 godina kao potpredsjednica Vlade zna bar malo što i kako se radi, onda je odavno trebala otići s vlasti i malo popričati s Bajićem, ona mu sigurno može reći puno bitnih stvari.

Zaključak je očit, u bilo kakvoj, imalo uređenoj državi, Jadranka Kosor već odavno ne bi bila na vlasti, jer ona je ili nesposobna ili je jednako pokvarena kao i Sanader.

I tko će ispaštati zbog činjenice da Jadranka Kosor ništa ne zna, nigdje nije bila, ničeg se ne sjeća… Nažalost, samo obični mali ljudi.

I zato pozivam sve vas, sve televizije, novine, portale i slično, da jednom zanemare čitanost i gledanost, bace vijesti o Sanaderu na sporedne stranice i krenu se baviti pravim problemima u našoj državi. Jer mali obični ljudi nisu zaslužili sapunicu o Sanaderu, oni zaslužuju bolju budućnost. A pričanjem o tome kako je uhićen Sanader, kako izgleda njegova soba, koje mu tablete trebaju, nitko neće imati koristi.

Preuzeto sa : http://www.stophdz.com

Delo: Kosor će požaliti što nije išla na prijevremene izbore i otišla u oporbu
WikiLeaks: Sanader je htio stopirati istrage, Kosor mu zaprijetila pravnom akcijom

Filed under: VIJESTI Hrvatska · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

 
reklama